– Det er jo utrolig morsomt å se at interessen er stor allerede. Dette er en kjempebra start. Helt overveldende, sier produsent Filip Christensen i Field Productions.

Etter at billettene til førpremieren og premieren av Fields nye storfilm, Supervention 2, ble lagt ut tirsdag har responsen vært massiv. I skrivende stund har tre av fire kinosaler på Colosseum i Oslo blitt solgt ut. Det er også utsolgt på førpremieren i Trondheim, og i Bergen er det satt opp en ekstra sal. Den er også i ferd med å selges ut.

Annonse

– Det er en veldig lovende start, konstaterer Christensen.

Field Productions gjorde stor kinosuksess med forgjengeren, Supervention. Christensen er svært fornøyd med å fortsette trenden.

– Det var et bra trykk sist også, så jeg er veldig glad for at interessen fremdeles er der. Det virker som det er mer nå, og det er gøy.

Billettene til resten av visningene blir lagt ut tirsdag.

– Det blir forhåpentligvis like bra trøkk da også. Det er jo det vi drømmer om. Det blir ekstra gøy å møte publikum igjen nå. Det er tre år siden sist, og det er jo engasjementet man møter fra de som gjør at man blir ekstra gira.

Første visning av Supervention 2 er 26. oktober i Trondheim.