/ Skifilm

Utsolgte kinosaler for Supervention 2-premieren: – Helt overveldende

Kinosuksessen fortsetter for Field Productions, som nå kan skilte med utsolgte kinosaler i Oslo, Trondheim og Bergen.

Sist oppdatert: 20. oktober 2016 kl 13.07
VANVITTIG SALG: Supervention 2-billettene til premieren flyr avgårde. I filmen får du blant annet se Åsmund Thorsen, som her er i Alaska. Foto: Sverre Hjørnevik
VANVITTIG SALG: Supervention 2-billettene til premieren flyr avgårde. I filmen får du blant annet se Åsmund Thorsen, som her er i Alaska. Foto: Sverre Hjørnevik
Lesetid: 2 minutter

– Det er jo utrolig morsomt å se at interessen er stor allerede. Dette er en kjempebra start. Helt overveldende, sier produsent Filip Christensen i Field Productions.

Etter at billettene til førpremieren og premieren av Fields nye storfilm, Supervention 2, ble lagt ut tirsdag har responsen vært massiv. I skrivende stund har tre av fire kinosaler på Colosseum i Oslo blitt solgt ut. Det er også utsolgt på førpremieren i Trondheim, og i Bergen er det satt opp en ekstra sal. Den er også i ferd med å selges ut.

– Det er en veldig lovende start, konstaterer Christensen.

Field Productions gjorde stor kinosuksess med forgjengeren, Supervention. Christensen er svært fornøyd med å fortsette trenden.

– Det var et bra trykk sist også, så jeg er veldig glad for at interessen fremdeles er der. Det virker som det er mer nå, og det er gøy.

Billettene til resten av visningene blir lagt ut tirsdag.

– Det blir forhåpentligvis like bra trøkk da også. Det er jo det vi drømmer om. Det blir ekstra gøy å møte publikum igjen nå. Det er tre år siden sist, og det er jo engasjementet man møter fra de som gjør at man blir ekstra gira.

Første visning av Supervention 2 er 26. oktober i Trondheim.

Publisert 20. oktober 2016 kl 13.07
Sist oppdatert 20. oktober 2016 kl 13.07
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen