/ Skifilm

Filmfestival med Field

Ungdoms-OL og Field Productions arrangerer utendørs filmfestival med actionsporter.

Sist oppdatert: 11. februar 2015 kl 11.06
SUPERVENTION: Disse to karene er blant profilene du ser i Field Productions kinosuksess Supervention. Tindevegleder Tor Olav Naalsund (til venstre) og alpinlegende Aksel Lund Svindal.  Foto: Filip Christensen
SUPERVENTION: Disse to karene er blant profilene du ser i Field Productions kinosuksess Supervention. Tindevegleder Tor Olav Naalsund (til venstre) og alpinlegende Aksel Lund Svindal. Foto: Filip Christensen
Lesetid: 2 minutter

Sjoggfilm er navnet på festivalen, som  arrangeres for å feire og markere at det er ett år igjen til Ungdoms-OL på Lillehammer 2016. Festivalen starter i Søndre Park i Lillehammer i dag (onsdag), og varer til over helga.

– Vi er veldig spente på vår første Sjoggfilm og samarbeidet med Field Productions. Kanskje dette kan skape grobunn for en varig ski- og brettfilmfestival i Lillehammer, sier Eirik Høyme Rogn, som er ansvarlig for folkeliv og seremonier under Ungdoms-OL i Lillehammer i 2016. 

Søndre park blir ikledd iskunst og miniskiløype, og det blir sitteplasser av snø. På Café Stift rigges det til «aftersjogg» og kvalitetsquiz. Lørdag stelles det i stand bruktmarked i samarbeid med Protect Our Winters Norge.

– Med Sjoggfilm ønsker vi å samle vinterglade folk i alle aldre. Fokuset er rettet på vintersport, idrettsglede og bærekraft, forteller Høyme Rogn.

Første drypp på programmet og selve åpningen av festivalen er Fields kinosuksess Supervention, og andre filmer på programmet er Mission Antarctic, Being There, Mica to Greenland, Bjørnøya, The Little Things, Aksel Lund Svindal i Lyngsalpene og For me (Oakley) og Valhalla (Sweetgrass). Det blir også foredrag med Alexander Gamme, Polarjenter og Himmeljegerne på en innendørs arena i byen.

Festivalen er gratis, og mer info finner du her.

Publisert 11. februar 2015 kl 11.06
Sist oppdatert 11. februar 2015 kl 11.06
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen