/ Folk

– Jeg fikk frysninger av å se traileren

En til vanlig svært selvkritisk Eirik Finseth lot seg imponere av Supervention 2-traileren.

Sist oppdatert 27. august 2016 kl 10.00
FAR OG SØNN OG SÅNN: Kaspian Finseth (til venstre) er med i filmen, akkurat som pappa Eirik. Det er han til høyre, hvis noen skulle lure. Foto: Tore Meirik
FAR OG SØNN OG SÅNN: Kaspian Finseth (til venstre) er med i filmen, akkurat som pappa Eirik. Det er han til høyre, hvis noen skulle lure. Foto: Tore Meirik

– Jeg prøver å være ekstremt selvkritisk til min egen kjøring, men jeg må innrømme at det ga frysninger å se traileren, forteller Eirik Finseth, som syns det er gøy å vise mer enn bare galskap til fjells.

Denne uken ble traileren til Supervention 2 vist frem, og Finseth ser ut til å spille en sentral rolle i Norges nye storfilm for ski- og brettmiljøet. Hele familien til Eirik har fått plass i filmen, og begge sønnene er å se i traileren.

– Jeg har sett en del råklipp, og det ser bra ut! Jeg er på jobbreise nå, og har ikke sett traileren sammen med kidsa, men det meldes hjemmefra at Matheo umiddelbart ble irritert over at det ikke er snø nå slik at han ikke kan på ski, forteller Finseth.

Et raskt glimt i traileren viser pappa Finseth som herjer ganske så effektivt med et par velplasserte svinger i ei stor side i Alaska – og sammen med Matheo (5) hjemme i Oppdal.

– Det var ei veldig leken side, filma på en tur i Alaska med Aksel Lund Svindal og Åsmund Thorsen. Sluffet på siden så jeg ikke før på skjermen etterpå, og det ble jo ganske tøft!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

14-55-44_ordinary_400
14-55-44_ordinary_400

ALASKA: Eirik Finseth var i Alaska med blant andre Aksel Lund Svindal (bildet). Bildene av Eirik må vi vente litt lenger på, men du ser han i trailer´n. Foto: Sverre Hjørnevik

Eirik gleder seg til å se det endelige produktet, og han har veldig trua på Jesper Tjäders innsats, og ikke minst den store snakkisen som ikke er så synlig i trailer´n; nemlig Karl Kristian Muggerud.

– Det skal bli artig å se hvordan det går med loop-railen til han råtassen fra Sverige! Og det er mange gode grunner til at Karl Kristian har vært en snakkis de to årene innspilingen har foregått, for å si det sånn! Filmen blir garantert et mesterverk, Filip Christensen og gutta er utrolig flinke til å formidle den spesielle stemningen, og det gleder jeg meg til. Hele gjengen har jo en arbeidsmoral som ikke ligner noe, sier Finseth.

Fun fact til slutt: Supervention 2 blir tidenes andre kinofilm med minst fem oppdalinger på rollelista (Eirik Finseth, sønnene Matheo og Kaspian, stedatteren Natalie og kona Heidi), hårfint slått av Børning 2, som har premiere et par uker før. Børning 2 ble delvis spilt inn i Oppdal, og har en drøss oppdalinger blant statistene, inkludert Erik Naess, som gjør en shifty 360 over en bil. Du ser det i traileren.

Publisert 27. august 2016 kl 10.00
Sist oppdatert 27. august 2016 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen