Johanne Askim Adde – en av de originale Turtrusa-jentene – forteller om tredje episode av webserien trusehaugen – filmen ser du under:

Vi ønsket å få med hele gjengen som starta Turtrusa i en episode av Trusehaugen og krysset fingrene for gode forhold på Sunnmøre. Værmeldingen spådde selvfølgelig plussgrader, regn og MYE vind, men vi skulle – som tidligere – lage en episode uansett vær eller føre! I tillegg skulle vi prøve å organisere en gjeng truser som sjelden bruker kamera, og der alle alltid er mer motivert for fart og spenning fremfor den stillesittende bloggen. Så det var med god grunn vi var ekstra spente til denne episoden.

Annonse

Se alle episodene av Trusehaugen her!

HELE GJENGEN: Den originale Turtrusa-gjengen på tur sammen i Sunnmørsalpene.
HELE GJENGEN: Den originale Turtrusa-gjengen på tur sammen i Sunnmørsalpene.

Men vi er vant til å være ute uansett vær, og det blir aldri en rolig dag selv om det er regn eller storm. Vi prøver alltid og snur heller, for det blir som regel bra når man først kommer seg ut. Fredag var det mildt, sløsj og sugeføre, så dagen gikk til å leke i en «pre-påskerenn løype». Vi hadde flaks igjen, og værmeldingen som hadde spådd regn slo om til snø lørdag og søndag. Mye og våt snø, den typen snø som fester seg til kameralinsene. Fjellsetra skisenter klarte heldigvis å holde heisene åpne lørdag, og søndag tok vi turen til Strandafjellet.

Uværet ga en klar fordel ved at det knapt var folk i anleggene, så erfaringen er nok en gang å komme seg ut selv om det er dårlig vær – man angrer jo aldri og det blir alltid gøy!

Sangen "Penger i Madrassen" fra Blomst synes vi også passet godt til episoden. Som handler om at vi jenter er vår egen "værste fiende". Derfor er det ekstra viktig at vi er flinke på å pushe hverandre opp og fram, og dette er jo bakgrunnen for at vi startet Turtrusa i utgangspunktet.  

Se episode tre av Trusehaugen: