/ Topptur

222 muligheter med Asbjørn Eggebø Næss

Fri Flyt lanserer en helt ny serie med skiproff Asbjørn Eggebø Næss som hovedprofil. Her får du teaseren til 222 muligheter

Sist oppdatert 31. oktober 2019 kl 11.23

«222 muligheter» er en av vinterens store serie-satsninger i Fri Flyt. Navnet på serien 222 refererer til det stolte Moldepanoramaet som fra Tusten Skiheiser teller hele 222 topper.

Mye av fjorårets supervinter ble planlagt rundt innspillingen av denne serien som er et samarbeid mellom Asbjørn Eggebø Næss og Fri Flyt. De moldebaserte fjellgeit-fotografene Terje Aamodt og Anders Eide har vært med på de fleste turene og stilt på kort varsel når forholdene ville tillate de ambisiøse prosjektene til Næss.

Field Productions Espen Christiansen har også vært med å filme til to av episodene. Det samme har Fri Flyts Christian B. Nerdrum som dessuten sitter på klipp og regi til 222 muligheter. 

Her kommer altså teaseren og i morgen får vi første episode av serien, og en intro til hva dette skal handle om. 

– Moldepanoramaet har masse å by på for alle og enhver, men turene i denne serien ville jeg nok verken tatt med svigermor eller samboer på, sier primus motor Eggebø Næss.  

Saken fortsetter under bildet

PRIMUS MOTOR: Asbjørn Eggebø Næss står ansvarlig for fellebasert råkjøring i den nye serien «222 muligheter». Bilde: Terje Aamodt
PRIMUS MOTOR: Asbjørn Eggebø Næss står ansvarlig for fellebasert råkjøring i den nye serien «222 muligheter». Bilde: Terje Aamodt

222 muligheter er en skidokumentar med frikjøring anno 2018. Serien baserer seg på felletransport og dronebilder fra spektakulære Romsdalen. I morgen kommer første episode fra serien, som blir en prolog (introduksjon) til hva vi har i vente. Serien kommer i hele 7 episoder. 

Skikjørere i 222 muligheter: 

Asbjørn Eggebø Næss

Robert Aaring

Roger Eidem

Ragnar Tøndel

Eirik Næss

Stinius Skjøtskift

Adrian Krohn Tøien

Trygg Lindkjølen

Publisert 4. desember 2018 kl 11.30
Sist oppdatert 31. oktober 2019 kl 11.23
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen