Løs-hæl-fest ved Sognefjorden

Leikanger er klar for Sognefjordrennet og NM i fjelltelemark 2019

Sist oppdatert: 3. april 2019 kl 13.12
LUFTIG: Både utsikten og skikjøringen rundt Leikanger kan beskrives som luftig og imponerende. Foto: Egil J.Vangsnes
LUFTIG: Både utsikten og skikjøringen rundt Leikanger kan beskrives som luftig og imponerende. Foto: Egil J.Vangsnes
Lesetid: 2 minutter

Med strålende værmeldinger og gode snøforhold ligger det meste til rette for at årets renn skal bli ikke mindre enn minneverdig. Sognefjorden i bunn og Leikangerfjella i topp burde gi de fleste skuelystne mer enn nok å følge med på, i tillegg til deltagerne som skal kjøre renn. Den planlagte traséen skal gå fra Kjeringi (ca 1300 moh) og helt ned til Stokksete (ca 650 moh), noe som gir kjørerne nesten 900 høydemeter med variert skiterreng hele veien ned. I tillegg til telemar, er det óg egne klasser for alpint og snowboard, de har også laget en egen fjellcrossløype ved målområdet.

P1280937
P1280937

STRØKENT: Slik så det ut ned siste del av løypa fra Fagereggi tidligere. Foto: Egil J.Vangsnes

– Vi har ikke hatt den beste vinteren, men med stødige snøfall i mars og heilt opptil de siste dagene og strålende sol til helgen så gleder jeg meg utrolig mye. Det blir kjekt å få stukket ut en utfordrende løype som skal kåre årets norgesmester sier rennleder Egil J.Vangsnes.

På søndag skal de ha guidede turer for alle nivå og Egil sier han gleder seg til å treffe ivrige skifolk fra alle hold. Turene blir bestemt når de får helt oversikt over vær og føre. Påmelding til renn kan du gjøre på minidrett eller sende e-post til ivar.henjum@gmail.com

Publisert 3. april 2019 kl 13.12
Sist oppdatert 3. april 2019 kl 13.12
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen