/ Surf

Locals only?

Alt annet enn en klassisk morgensurf på Jæren.

Sist oppdatert 7. september 2011 kl 10.11
MORGENSURF:  Det var ikke rart de lokale surferne fikk hakeslepp, da Vans-gutta og Nathan Florence, plutslig troppet opp på stranda. Foto: Anne-Chr. Meling
MORGENSURF: Det var ikke rart de lokale surferne fikk hakeslepp, da Vans-gutta og Nathan Florence, plutslig troppet opp på stranda. Foto: Anne-Chr. Meling

Stavanger-ordfører Leif Johan Sevland samlet sist uke godt og vel 150 nasjonaliteter som bodde og arbeidet på Nord-Jæren, for å vise hvor sammensatt befolkningen er blitt i området (og kapre noen nye velgere)

Samme dag samlet bølgene på Sele seks nasjoner for en fin morgen surf. Mens vi lå i vannet kom fem signalrøde dudes fra USA ut i sjøen. Dane Gadauskas var en av disse, et levende antonym til en morgengretten jærbu - "this place remindes me about Trestles!" Dette var mest sannsynlig en gest fra en som virket til å ha strødd hvitt pulver istedenfor sukker på frokostblandingen. Skulle ønske duden hadde rett, at Sele minnet om Trestles. 

Dane, broren Tanner, Nathan Florence og kompisene på Vans-teamet var i Norge for å se en Wardruna-konsert. De droppet innom Sele på vei tilbake til USA's østkyst, der de har en tre ukers roadtrip i vente. Slik lever de der! 

Ikke en klassisk dag, men allikevel en liten forsmak på varene som kommer utover høsten.

Publisert 7. september 2011 kl 10.11
Sist oppdatert 7. september 2011 kl 10.11
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen