/ Surf

Heder, ære og 10 000 kroner

Denne helga ligger det an til stor konkurranse og store forhold under Triplehead Open på Jæren. Forholdene bestemmer hvor det skal surfes.

Sist oppdatert: 29. oktober 2009 kl 10.45
ARENA UKJENT: Oppmøte er Bore, men forholdene bestemmer. Reve-foto: Christian Nerdrum
ARENA UKJENT: Oppmøte er Bore, men forholdene bestemmer. Reve-foto: Christian Nerdrum
Lesetid: 1 minutter

Triplehead Surfshop, Quiksilver og Roxy arrangerer en av høstens morsomste surfekonkurranser på Jæren 31.10-1.11 med hele 10 000 kroner i pengepremier.

Gutter og jenter i alle aldre kan delta.

Lørdag 31.10 er high performance konkurranse, åpen klasse, med noen av de beste surferne i Norge i vannet for konkurrere om en av de største pengepremien i norsk surfehistorie, og samtidig gi tilskuerne en uforglemmelig opplevelse.

Det vil også bli en internasjonal overraskelsesopptreden av hemmelig(e) Quiksilver teamrider(s).

Søndag 1.11 er dedikert til neste generasjons surfehelter, med en uformell Junior konkurranse. Her er det åpent for alle under 18 som ønsker å ha det gøy med nye og gamle venner i vannet. Diverse priser som "beste bølge", "morsomste manøver" og lignende vil bli premiert med utstyr og fashion fra Quiksilver og Roxy.

Arrangementet vil bli avholdt på det mest passende stedet avhengig av forholdene på dagen, men oppmøte er på Triplehead Surfschool på Bore hver morgen.

For påmelding og nærmere info, vennligst ta kontakt med Shannon på telefon 41359150

Publisert 29. oktober 2009 kl 09.45
Sist oppdatert 29. oktober 2009 kl 10.45
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen