Se Trygg i Sogn: – Den dypeste dagen jeg har hatt

Føret i Sogn var alle tiders i starten av februar. Se Trygg Lindkjølens ferske edit om du er i tvil.

Sist oppdatert 18. februar 2022 kl 10.31
ALLE TIDERS: Benjamin Forthun (foran) og Trygg Lindkjølen var blant de mange som reiste til Sogn i starten av februar. Bilde: Sondre Hansen
ALLE TIDERS: Benjamin Forthun (foran) og Trygg Lindkjølen var blant de mange som reiste til Sogn i starten av februar. Bilde: Sondre Hansen

– Føret har vært helt upåklagelig i Sogndal i starten av februar. Tror det er de dypeste to ukene jeg har hatt noensinne, inkludert den dypeste dagen jeg har hatt. Tror vi hadde to dager med litt sol, og bortsett fra det har det bare dumpa hele tiden, sier Lindkjølen.

– Hvem er med i editen?

– Siden det er tørke i resten av landet, har det vært et digert crew her, så vi har hatt skikkelit solid shreddesquad hver eneste dag. Kjørere er Christopher Lange, Johan Berg, Benjamin Forthun, Ola Reidar Nyrnes, Dennis Risvoll – og meg. Det er filma de første to ukene i februar. Det er egentlig kun telefonklipp, og b-materiale som vi ikke skal bruke i «Dimmu topptur» (skifilmprosjektet til Lindkjølen og Lange, red.anm.). På et tidspunkt innså jeg at vi hadde så mye kule ekstraklipp at det var på sin plass med sin edit. Sangen lagde jeg på mandag kveld, sier Lindkjølen.

Her ser du filmen:

Det var mange skikjørere som fant veien til Sogn i denne perioden, og det var kø på endel dager.

– Hva er ditt forhold til pudderstress/pudderjag?

– Jeg liker helst å ha varene for meg selv. Prøver å holde meg unna der det er mest folk i helgene. Det jaget er en ting. Det stjeler fokus når man skal kjøre noe fett. Men det å føle at man kommer seg litt vekk fra folk når man er i fjellet er viktig for meg. I tillegg er kø den mest slitsomt passive aktiviteten jeg vet om - hvis det er lange køer går jeg heller på tur. Når det er sagt: når vi først er i et crowded skisenter på en bra dag, er nok jeg en av de mest slitsomme jagerne av alle.

Publisert 18. februar 2022 kl 10.13
Sist oppdatert 18. februar 2022 kl 10.31
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen