Sogndal Skisenter holder åpent til 17. mai

Sogndal Skisenter Hodlekve hadde egentlig stengt for sesongen, men med mye snø i fjellet utvider de nå til historisk lang sesong, og holder åpent i helga – og 17. mai-helga.

Sist oppdatert: 8. mai 2020 kl 10.54
Sogndal skisenter
ÅPENT: Det blir rekordlang skisesong i Sogndal. Foto: Sogndal skisenter
Lesetid: 2 minutter

– Det er altfor god snø til å ikke kunne bruke mer av den, sier driftsleder Kim Andre Navarsete i en pressemelding. 

Sogndal Skisenter var blant skianleggene som gjenåpnet i koronakrisen, og fikk 700 gjester første åpningshelg etter påsken. Planen var opprinnelig å stenge 1. mai-langhelgen, men nå utvider altså skisenteret sesongen ytterligere. 

Dermed holder de åpent 9. og 10. mai, i tillegg til 16. og 17. mai. Det betyr rekordlang skisesongen for det populære frikjøringsanlegget. Fri Flyt besøkte forøvrig skianlegget for tre uker siden.

– Vi går nok med et solid tap på langt over tre millioner kroner under budsjett i år. Vi tjener nok heller ikke noe på å holde åpent disse to helgene heller. Men med de snøforholdene vi har nå er det vanskelig å la være, sier daglig leder Per Odd Grevsnes.

– Dette koster oss, men vi hopper uansett i det og håper flest mulig tar turen for å stå på ski.

Dermed er de i selskapet med skianlegg som blant annet Myrkdalen, Hovden og Røldal om å holde åpent i helga.

Åpningen skjer under fortsatt strenge restriksjoner for blant annet køsystem. De som har sesongkort i skianlegget må kjøpe billett for 150 kroner, fordi de er utgått i systemet. Resten må kjøpe dagskort for vanlig pris. 

Skisenteret er åpent fra 10-16, og de åpner Kalvavatni og Rindabotn.

Publisert 8. mai 2020 kl 10.54
Sist oppdatert 8. mai 2020 kl 10.54
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen