/ Geilo

Geilo åpner i morgen – Sjusjøen utsetter

På Geilo kan du kjøre ski fra i morgen, på Sjusjøen fra neste uke.

Sist oppdatert: 27. september 2017 kl 15.11
SESONGSTART: To norske skisentre åpner terrengparktilbud på snø denne helgen, blant annet på Geilo, hvor parken baseres på fjorårets versjon, som så slik ut. Foto: Geilo Holiday.
SESONGSTART: To norske skisentre åpner terrengparktilbud på snø denne helgen, blant annet på Geilo, hvor parken baseres på fjorårets versjon, som så slik ut. Foto: Geilo Holiday.
Lesetid: 2 minutter

– Jeg er litt usikker på snømengdene, for vi har ikke begynt å dose ut snøen ennå, men tre linjer med ni elementer totalt skal vi få til. Vi kjører et opplegg som blir ganske likt i fjor, forteller Geilos nye parksjef Emil Eriksson.

– Minst like bra som i fjor

Selv om Tirilparken er avviklet, så er høstens tidligpark planlagt i samme område som forrige høst. Eriksson er ny parksjef, og han er i full gang med å forberede høstparken i Hallingdal sammen med elever fra NTG som velger ut elementer.

– Bi bygger ei linjer med bokser, og og rail-linjer. I tillegg blir det noen rør og litt forskjellige jibs, forteller han.

– Hvordan blir åpningstidene?

– Vi kjører daglig fra helgen og i de to høstferieukene, deretter blir det åpent hver helg fram til vinteren kommer. I hvert fall så lenge snøen holder, hvis det blir mye regn må vi nok stenge før den tid.

geilo_2
geilo_2

GEILO I FJOR: Slik så det ut da Geilo åpnet park i september i fjor. Årets versjon skal bli omtrent lik. Foto: Geilo Holiday

Utsetter

OPPDATERT: Sjusjøen utsetter sin åpning ei uke på grunn av regn.

Det vil si at de åpner 4.oktober.

sjusjøen
sjusjøen

SJUSJØEN I FJOR: Masse rails og bokser på en liten snøflekk. Til helga kan du kjøre park på Sjusjøen.

Også denne helga vil vi i Fri Flyt belønne det beste bildet fra helgens skikjøring med en fin premie fra ffshop.no. Send bilde til nett@friflyt.no innen midnatt mandag kveld og du er med i trekningen! 

Publisert 27. september 2017 kl 15.11
Sist oppdatert 27. september 2017 kl 15.11
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen