– Jeg brukte hasj da jeg kjørte i X Games. Det hjelper med å takle stress, i tillegg til at det er fint for avslapning og som smertestillende etter konkurransen, sier Tanner Hall (32).

Har du lest denne? Tanner fikk fyken

Annonse

Det er under et intervju med den amerikanske avisen The New Yorker at skistjerna letter på sløret, og forteller om sin egen hasjbruk i X Games- og i livet ellers. Nylig trakk både Norges Skiforbund og Norges Snowboardforbund seg ut av et samarbeid med nettopp X Games fordi de mener konkurransen ikke tar anti-dopingarbeidet på alvor.

– Når kroppen er helt anspent hjelper cannabis mot det. Jeg har brukt det siden jeg var 18-19 år gammel, og kunne ikke tenkt meg å ikke gjøre det når jeg kjører ski, forteller Hall.

Tanner Hall har selv syv gullmedaljer og fire sølvmedaljer fra X Games, fordelt på alle tre grenene (superpipe, slopestyle og big air). Nylig offentliggjorde 32-åringen et samarbeid med Black Rock Originals, som lager tilleggsutstyr til cannabis.

Les også denne: – Vi har alltid vært positive til X Games

Selv om Hall har lagt opp konkurransekjøringa er han fortsatt en markant personlighet i skiverden, og holder for tiden på å filme til en ny film. 

Han forteller til avisen at han brukte det da han tok alle medaljene sine i X Games.

– Det har vært en del av skikjøring i lang tid, sier skistjerna videre.