Det var altså under innspillingen av et segment til X Games sin videokonkurranse, Real Ski, at Tanner Hall (37) skadet seg. Det er ukjent nøyaktig hva som skjedde, men han skal filmet urban i Minneapolis. 

På det tredje elementet han filmet på skal ha røket akillessenen. Hall har jobbet med segmentet siden november, men melder nå selv at han ikke vil være tilbake på ski før neste sesong.

– Noen ganger vinner du, andre ganger taper du. Andre januar var jeg på det tapende laget, skriver han selv på Instagram.

Hall har allerede blitt operert etter skaden andre januar, og skal starte opptreningen om to uker, melder han.

Tanner Hall er en av historiens beste skikjørere, og har etter seks X Games-gull gått over til en frikjøringskarriere. For tiden er han aktiv kjører i Freeride World Tour, som nå altså også går tapt.

Hall er i tillegg til skikarrieren også kjent for å være frittalende og tidvis kontroversiell. I 2012 fikk han blant annet sparken av Red Bull. Etter flere år med ganske hard festing, har han nå også blitt edru, fortalte han Fri Flyt i fjor. I 2017 dro han forøvrig tilbake til Chad´s Gap, og beviste nok en gang hvorfor han er en av tidenes skikjørere.

Det er uklart hvor mye av filmingen til Real Ski som er gjort, og om de får presentert en edit i konkurransen.