/ Folk

Slik utnyttet Schirmer Linecatcher-avlysningen

Nikolai Schirmer søkte seg til pudderkjøring i Tignes da konkurransen ble avlyst.

Sist oppdatert: 4. februar 2016 kl 13.55
SCHIRMER: Nikolai Schirmer er kjent
SCHIRMER: Nikolai Schirmer er kjent
Lesetid: 2 minutter

– Vi fikk heiskort, mat, hotell og spa hele uka. Selv om det var sketchy høyt oppe var det trygt og fint i skogen. Mot slutten av uka ble det også trygt nok til å kjøre i høyden, og det er masse kult terreng der. I tillegg er det bare en tiendel så mange folk som i Chamonix, sier Nikolai Schirmer.

Da Red Bull Linecatcher ble avlyst i Tignes i Frankrike måtte Schirmer innse skuffelsen: Etter at han på eventyrlig vis ble invitert til en av årets største frikjøringskonkurranser ble rennet avlyst på grunn av skredfare.

Dermed ble den norske frikjørings- og etterhvert filmstjernen nødt til å se seg om etter andre muligheter. Dermed ble det pudderkjøring med kameraten Flo Bastien og Pierre Guyot. Resultatet ble filmen du kan se her:

(Artikkelen fortsetter under filmen)

FRIKJØRER: Se Nikolai Schirmer i Tignes. Foto: POV

– Første gang i Tignes?

– Jepp. Det er veldig mye kult terreng der, men dessverre er det også en del vind, sier tromsøværingen. 

Har du sett denne? Fra panna til Schirmer

Dette er likevel langt fra første gang Nikolai Schirmer briljerer både foran og bak kamera. Tidligere har han blant annet laget film fra Grønland, i tillegg til flere egne internett-hits. Da han tidligere i år var i Chamonix fikk også en POV-film mye oppmerksomhet. 

Dette skulle egentlig skjedd i Tignes: Schirmer kjører Linecatcher

PS: Vil du bli bedre kjent med Nikolai Schirmer? I den nyeste Fri Flyt-utgaven er han hovedprofil. Vil du skaffe deg den før den havner i butikken? Da bør du bli abonnent nå!

Publisert 4. februar 2016 kl 13.52
Sist oppdatert 4. februar 2016 kl 13.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen