Det var ikke mangel på dra-på stemning utenfor Myrkdalen hotel fredag kveld da Open Klasse-deltakerne skulle gjøre opp om fem tusen spenn cash in hand på railjamen. Emil Fossheim hadde sørget for at rail-setupet åpnet for mye kreativ  kjøring og størst underholdning sto kanskje Benjamin Forthun for da han blant annet klinte til med en cork 9 tail ut av pyramide spinen. Oppmøtet var det heller ikke noe i veien med.

Matt Walker, James Woods, Johan Berg, Chris Helberg, Magnus Støre, Eirik Sæterøy, Halingtoget med Gaute Morken, Morten Haugstad og Robert Ruud i spissen og ingen ringere enn selveste Erik Naess var å se under gårsdagens railjam. Naess viste at han fortsatt kan hamle opp med de unge gutta da han gjorde en 450 disaster på dobbel-kink railen.

Med andre ord mye fet kjøring i vårsløsjen her i Myrkdalen, og mannen som måtte stå for den største barregningen het altså Felix Usterud. Den sindige gutten fra Bærum gikk størst og lengst på alle elementer under hele jammen og dro med seg et ukjent beløp i lomma. Et beløp som derimot måtte betales tilbake i baren.

 Se galleriet under for et knipe bilder fra railjam´en!