/ Folk

Felix best i Kirkerud

Felix Usterud vant seniorklassen under norgescup-huckfesten i Kirkerudbakken lørdag.

Sist oppdatert: 4. februar 2014 kl 08.48
BEST PÅ LØRDAG: Felix Usterud dro inn dagens høyeste score under norgescupunden i big air i Kirkerudbakken lørdag. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
BEST PÅ LØRDAG: Felix Usterud dro inn dagens høyeste score under norgescupunden i big air i Kirkerudbakken lørdag. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
Lesetid: 2 minutter

Big Air-konkurransen inspirerte tydeligvis folk til å dra på, selv under litt variable forhold. En av deltagerne ble sendt hjem med brukket kragebein etter en mislykka Kangorooflip. Samtidig meldes det om en skikkelig huckfest, hvor Felux Usterud scora dagens høyeste poengsum med en dobbelcork 1260 mute til japan + dobbel japangrab.

Dobbel japan i siste run

– Jeg er stoka på seieren! I finalen var det 3 runs så da hadde jeg muligheten til å forbedre scoren min. Jeg gjorde det helt ok i første run, men gikk høyere og markerte graben bedre i andre run. Var litt usikker på hva jeg skulle gjøre i tredje run, men bestemte meg for å gjøre dobbelcorken med dobbel japan grab i stedet. Landa cleant og etter det kunne jeg egentlig bare håpe at det skulle holde til seier, noe det gjorde, sier Felix.

Sæterøy vant plass på landslagssamling

Han vant foran Christian Nummedal og Robert Andre Ruud. Yngre junior-klassen vant Bernhard Bratsberg foran Birk Ruud og Mathias Hertzenberg. I junior var det Eirik Sæterøy som vant foran Jens Johnsen og Johannes Skøien. Sæterøy vant også plassen på samling med landslaget. Dette var en spesialpremie som skulle gå til kjøreren med høyest score, men siden det ble Felix Usterud, som allerede er på landslaget, gikk prisen til Sæterøy.

Allerede til helga er det klart for ny runde i Norgescupen, da er turen kommet til Drammen.

 

Publisert 4. februar 2014 kl 08.48
Sist oppdatert 4. februar 2014 kl 08.48
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen