/ Folk

Usterud til X Games 17. mai

Felix Usterud vant norgescupkonkurransen i big air lørdag, og er dermed klar for X Games i Norge på nasjonaldagen.

Sist oppdatert: 6. januar 2018 kl 20.10
KLAR FOR X: det blir gjensyn med X Games for Felix Usterud, etter at han vant norgescuprinden i big air på Dombås lørdag. Her fra X Games på Hafjell i fjor. Foto: Nick Guise-Smith
KLAR FOR X: det blir gjensyn med X Games for Felix Usterud, etter at han vant norgescuprinden i big air på Dombås lørdag. Her fra X Games på Hafjell i fjor. Foto: Nick Guise-Smith
Lesetid: 1 minutter

Forrige uke ble det nemlig klart at X Games kommer til Norge med big air og skating i vår, og vinneren av norgescuprunden i big air på Dombås fikk wildcard til X Games.

– Det betyr helt sykt mye for meg. Det er utrolig gøy. X Games der jeg er født og oppvokst; på min hjemmebane. Det var nesten så jeg felte en tåre, sa Felix Stridsberg Usterud til VG etter konkurransen på Dombås.

Han vant for øvrig med en dobbelcork 12 reverse mute, et triks som ifølge VG kan holde til en temmelig god plassering under X Games i Norge.

– Jeg har ikke trent så veldig mye på det, men jeg har visualisert det ganske mye. Første gang jeg gjorde det i konkurranse, var for en måned siden. Det er morsomt og gøy, og dommerne liker det. Jeg tror ingen andre har gjort det. Akkurat nå er jeg den eneste som gjør det, sier Felix til avisa.

Christian Nummedal ble nummer to på Dombås, og Ulrik Harstad Samnøy tok tredjeplassen. 

Publisert 6. januar 2018 kl 20.10
Sist oppdatert 6. januar 2018 kl 20.10
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen