Rennekjøring på Litlgladnebba i Øksendalen

Bård Smestad tok i helgen dette bildet av Christian Widén-Björk på vei ned Litlgladnebba i Øksendalen. Han er en av flere som fikk fine vårskiforhold.

Sist oppdatert: 15. mars 2021 kl 11.03
Litlgladnebba
RENNE: Det har vært fine skiforhold på Vestlandet, og Bård Smestad tok i helgen dette bildet av Christian Widén-Björk på vei ned Litlgladnebba. Foto: Bård Smestad
Lesetid: 1 minutter

Det har vært fine vårforhold flere steder i landet, og etter nysnø en rekke plasser fant mange veien til fjellet. Topptur-entusiast Bård Smestad dro blant annet til Litlgladnebba i Øksendalen sammen med Christian Widén-Björk.

Det resulterte i bildet du ser ovenfor fra den bratte renna ned fjellet. Bildet er en del av ukens helgebilde.

Fjellet er et populært skifjell, og mye gått av nettopp Smestad. Men bildet er langt fra det eneste i konkurransen. Nedenfor ser du alle bidragene - og har mulighet til å kåre vinneren av en valgfri bok fra Fri Flyt Forlag.

Nå er det opp til deg å stemme på den du mener fortjener å vinne. Obs: Det ble sist uke oppdaget at det går an å stemme gjentatte ganger på samme bilde. Dette skal nå være fikset, slik at den rettferdig vinner kåres.

Vinneren kåres fredag klokken 12.

Her kan du stemme på det bildet du liker best:

Her er helgens bidrag:

Øksendalen
Christian Widén-Björk på ned Litlgladnebba i Øksendalen. Foto: Bård Smestad
Malangen
En i utgangspunktet lat søndag endte opp med å bli en spektakulær en, i ei renne hvor jeg har hørt det går an å gjøre masse fete triks. Fra ei renne i Malangen som var lokasjon for årets triks 2020 på brett. Vi hadde regn og sludd opp til 300 moh, men litt kaldere temperaturer og klarvær etter en times venting på toppen ga god kjøring i hele renna! Foto: Eirik Rolland Engen
Osmarka
Bildet er tatt på lørdag på et lokalt lite fjell på Osmarka på Nordmøre. Bildet er tatt av Henrik Hole (14) i full fart ned fra fjellet i fantastisk vårsnø. Foto: Henrik Hole
Hurrungane
Mood on point. Foto: Iben Aanes
Bitihorn
Sender over et helgebilde fra en flott gjeng som var på tur i helgen. Her avbildet på vei mot Bitihorn på lørdag under helt suverene forhold. Sola og snøen var helt perfekt! Foto: May Alice Holmen
hafjell
Hafjell, leking utenfor løypene i sol og knallforhold! På bilde: Olav Engen, Instagram: @olavengen Fotograf: Halvor Engen, Instagram @halvorengen.
Sauda
Snødde kraftig i går i Sauda skisenter. Vi lekte oss i snøen. Her er det Elo som prøver et hopp. Foto: Ole Grammeltvedt
hallingskarvet
Lek og moro i skogen!. Foto: Øystein Tambur
Eresfjord
Far og sønn på Goksøyra! Foto: Stian Skram
Trysil
Når Trysilfjellet gir deg følelsen av å være kongen på haugen. Foto: Stian Wilhelmsen
Strandafjellet
Dropping in på Strandafjellet. Slush paradise på fredag ettermiddag. Skier:Thomas Ramstad. Foto: Pardis Molavi
Publisert 15. mars 2021 kl 11.03
Sist oppdatert 15. mars 2021 kl 11.03
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen