Bilder fra skihelga med strålende forhold

Det har vært strålende skiforhold en rekke steder i Norge - noen har også fått et skikkelig snøfall, som på Sunnmøre. Her ser du et bredt utvalg av skibilder fra helga - som også venter på din stemme.

Sist oppdatert: 1. februar 2021 kl 11.17
Stranda pudder
PUDDER: Stranda fikk et skikkelig snøfall i helga, som flere fikk nyte. Her er Niels Sole Semb på søndag. Foto: Emil Neby
Lesetid: 1 minutter

Som meldt fikk Sunnmøre et skikkelig snøfall før helga, som du ser på bildet ovenfor - som er tatt i Stranda skisenter. Men Sunnmøre er langt fra de eneste som har kunnet nyte gode skiforhold. En rekke andre steder har folk gått fine turer, eller vært i skianlegg.

Nedenfor finner du bidragene til helgebilde-konkurransen denne uken. Med god spredning geografisk og ulike typer skikjøring. Her er det bare å nyte bildene fra nok en fin skihelg her i landet.

Det er hele 17 bidrag i ukens helgebilde-konkurranse. De to beste bildene denne uken vil vinne hjelm (førsteplass) og goggles (andreplass) fra Salomon. Så her må du virkelig stemme på din favoritt!

Avstemningen gjør du nederst i saken, altså under bildene.

Her er bidragene fra denne helga:

Nautavatnet
Bildet er forsåvidt tatt onsdags kveld (27. jan), men om det er tillatt og strekke helga litt prøver eg. På bildet er Rune Haugland og Gunnar Helleland. Bildet er tatt på veg til Ingahogg frå Nautavatnet i Kvinnherad, ved hjelp av Moonlight hodelykt og måneskinn. Kvelden bydde på godt lys og tørr nysnø! Bildet er teke av undertegnede.
Sogndal
Skogskjøring på uberørt snø i en bortgjemt dal i Sogndal kommune. Foto: Brynjar Tvedt Snowboarder: Ingeborg Djupevåg
Todal
Pudderfest i Todal! Peder Langdal på vei ned i Skogen.
Leirvassbu
Legger ved bildet av meg tatt av Andreas Vedeld rett utenfor Leirvassbu i Jotunheimen kveld Lørdag. Helgen var preget av dyp løssnø, sol, null vind og kaldt vær. Med andre ord, vilt bra! Var i forbindelse av skredkurs gjennom Gjendeguiden.
Stranda
Vi var en gjeng som var i Stranda skisenter og utnyttet det ferske snøfallet søndag 21. januar. Skikjører er Niels Sole Semb og fotograf Emil Neby.
Suldal
Tur på fredag i Suldal, Rogaland med nye ski. Soleitind fra sgn gjorde susen i puddersvinger ned til fjorden
Trysil skredfjellet
Sted: Trysil Fjellet, Skihytta. Skikjører: Bjørn Erik Braaten. Foto: Even Baardseth
Bergen
Klar 06:15, Are? Yes! Foto: Johannes Wiken
Skorgedalen
Elias Ødegaard nyter siste tur på søndagens pudderbonanza i Skorgedalen. Foto: Jon Magnus Moen
Storsteinsfjellet
På bildet er Kaj Sønnichsen på vei ned sørsiden på Storsteinsfjellet 1894 moh 29.1.2021. Svinkaldt og dårlig føre etter en snøfattig vinter i nord. Foto: Kristian Pettersen
Vallahornet
Helgas pudderparti - Vallahornet. Foto: Kristine Ødegård
Svartfjellet
Halvor Mørk såvidt over tåkehavet på Svartfjellet. Svært gode snøforhold på Venabygdfjellet, på grensen til Rondane nasjonalpark. Foto: Lars Thomas Poppe
Espedalen
Toppen som ikke var toppen... - Espedalen. Foto: Olav Engen
Hemsedal snøskred
Fredag 29.01 i Hemsedal. Vi fant ett heng ned fra tinden på siste turen. Sola holdt på å gå ned, så vi fant ut at vi bare måtte ta noen bilder. Bildet er av meg Oscar Støren og tatt av Sivert Brautaset. Foto: Oscar Storen
Djupetjønn
Jessica Ferner på vei ned Heddersfjell mot Djupetjønn ved Gaustablikk. Foto: Petter Johansen
Tyrihanstunet
101 i skihopp - Tyrihanstunet. Foto: Helene Stewart
Høgevarde
Randotur til Høgevard 1460moh, søn 31/1 - 21 På bildet: @johannesberggren_ Foto: @sondresmith

Her stemmer du på din favoritt:

Publisert 1. februar 2021 kl 11.17
Sist oppdatert 1. februar 2021 kl 11.17
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen