Denne uken er det en mildt sagt rå premie i ukens helgebilde. Du har nå mulighet til å vinne et par limited edition K2 Mindbender Burst 108. Alt du må gjøre er å komme deg ut, og ta helgebilde.

Husk at det er betydelig og stor skredfare i stort sett hele Norge, så her må du holde deg trygg. Det handler nemlig ikke om å ta det råeste skibildet, men det mest populære. Her er det publikum som bestemmer.

Skien er et resultat av et samarbeid med legendariske Sean Pettit, der de har laget et redesign av den ikoniske skien Merlin 7 som var en av de mest populære frikjøringsskiene på 90-tallet.

Det kommer ikke mer enn 20 par til Norge og den er laget i et veldig begrenset antall på verdensbasis.

Du kan delta på både Instagram og ved å sende inn bildet til oss. Sender du til oss, sikrer du i større grad at vi legger det ut i god kvalitet. Forrige uke var det Anders Rullestad Eriksen som stakk av med seieren.

Det er rimelig lett å delta. Her finner du alt du trenger:

  • Ta et ferskt ski/turbilde i løpet av helgen.

  • Send det til oss på mail til nett@friflyt.no med emne "Helgebilde" - og noen beskrivende ord setninger bildet (hvor/når/hva og hvem er på bildet).

  • Ellers: Last opp bildet med #friflythelg og tagg @friflytmag i bildet. Bildet må geotagges, og ha en beskrivende tekst for å være med.

  • Bildet må være fra den aktuelle helga.

  • Bildet må være sendt inn/lastet opp innen mandag klokken 10.00.

  • Vinn avstemningen på friflyt.no påfølgende uke når bildet er publisert. Vinneren kåres hver fredag.