Bilder fra pudderhelga

Østlandet fikk et solid påfyll av snø rett før helga. Det visste mange å benytte seg av. Her er noen blinkskudd fra helgen i løssnøen.

Sist oppdatert: 25. januar 2021 kl 10.05
Eikedalen
EIKEDALEN: Eikedalen var blant stedene som fikk et skikkelig snøfall før helga. Her er Gaute Lund i skianlegget. Foto: Johannes Wiken
Lesetid: 1 minutter

Rett før helga ble det klart at helgebildet-spalten gjør comeback, og du ble oppfordret til å sende inn ditt beste skibilde i helga. Det var det flere som gjorde, og bildene viser at puddersnøen ble godt utnyttet både på Østlandet og på Vestlandet.

Nå er det opp til deg å stemme frem det bildet du setter mest pris. Avstemningen avsluttes fredag klokken 12 - og vinneren vinner en valgfri bok fra Fri Flyt.

Stem på din favoritt her:

<a href='https://poll.fm/10725369'>Helgebildet uke 4 - 2021</a>

Kvitfjell
Egil Rotevatn - Eit bilde av Anders Brekke i ein djup telemarksving i Kvitfjell på laurdag.
Romsdalen
Tristian Hauff - Eivind Frafjord setter sine spor på vei ned fra Kjøvskartinden i Romsdalen
Trysilfjellet
Magnus Moan - En fantastisk pudderdag i Trysilfjellet
Eikedalen
Johannes Wiken - Snøen meldte sin ankomst i Eikedalen, så da var det bare å se langt etter studiehelg i Bergen. Fikk mye god snø første halvdel av lørdagen! Gaute Lund som modell og undertegnede som fotograf
Publisert 25. januar 2021 kl 10.05
Sist oppdatert 25. januar 2021 kl 10.05
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen