Fine skiforhold i nord

Ukens helgebildet vitner om fine forhold for topptur og skikjøring i Nord-Norge denne helgen - med bidrag fra Harstad og Indre Troms.

Sist oppdatert: 22. mars 2021 kl 13.31
Hemmestadfjellet Kvæfjord skibilde
NORD: Siv Kristoffersen har sendt inn dette bildet fra Hemmestadfjellet i Kvæfjord fra helga. Foto: Siv Kristoffersen
Lesetid: 1 minutter

– Bildet er fra Indre Troms. Sola kom plutselig frem og skileken kunne begynne. God pudder under tregrensa, skriver Håkon Langmyr, som har sendt inn bilde i ukens helgebilde. 

Det er også sendt inn et bidrag fra Harstad. Der var det imidlertid litt mer vær, men likevel fine forhold for skikjøring utenom de største fjellene.

Uansett er bidragene blant de som er med i ukens helgebilde. Nå er det opp til deg å stemme på det du setter mest pris på. Vinneren stikker nemlig av med en valgfri bok fra Fri Flyt forlag.

Her kan du stemme:

Dette er bidragene:

Nesfjellet
Nesfjellet med @kgolst. Foto: Anne Irene Bergsrud
Skogshorn
Da ble det forsøk på Skogshornsrenna i dag. Føre ikke helt som planlagt, så da ble det å snu halveis oppi renna. Ble en fin tur uansett, med herlig selskap. Foro: Christer Sola
Indre Troms
Bildet er fra Indre Troms. Sola kom plutselig frem og skileken kunne begynne! God pudder under tregrensa. Foto: Håkon Langemyr
Hemmestadfjellet
Bildet er fra Hemmestadfjellet i Kvæfjord utenfor Harstad, søndag 21.03. Mye vær i helga oppe i nord som gjorde at de store toppene uteble, men ganske så vakkert. Foto: Siv Kristoffersen
Publisert 22. mars 2021 kl 13.31
Sist oppdatert 22. mars 2021 kl 13.31
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen