Sakene som engasjerte leserne i september, den første høstmåneden, er varierte og bærer preg av at vinteren er på vei til Norge. Men det var også saker om både Aksel Lund Svindal og skiprofil Nikolai Schirmer som engasjerte Fri Flyt-leserne i måneden som har gått.

Her finner du de ti mest leste sakene denne måneden (fra bunn til topp):

Annonse

Den kontroversielle byggingen av skisenteret Arctic Center i Tromsø møter uventet motstand fra skikjører Nikolai Schirmer. Det resulterte i en kommentar fra tromsværingen.

Her er en svært fordomsfull studie av frikjørere som har bikket 40 år. For ikke tro at karrieren er over av den grunn. Alexander Urrang Hauge forklarer hva som skjer med frikjørere når de bikker 40 år.

Den aller første traileren til Field-dokumentaren om Aksel Lund Svindal er klar. Her ser du første smakebit på dokumentaren om skistjernen.

Denne eldre saken om Kilian Jornet har gått sin seiersgang på nytt. Se dokumentaren om den spektakulære nedkjøringen i saken.

Bjorli Utvikling vil bygge ny skiheis til Bjorlitoppen, og i tillegg til et stort antall nye overnattingsplasser.

I merkelappen på en rekke Patagonia-plagg har den amerikanske klesprodusenten gjemt igjen en hilsen til Donald Trump før valget.

Maya Gabeira har satt ny offisiell verdensrekord for damer i største bølge etter å ha surfet en 22 meter (!) høy bølge i Nazaré.

Da bare tre kandidater klarte opptaksprøven til Norske Tindevegledere (Nortind) i sommer ble tindevegleder-kullet for 2020 utsatt. Men nå snur Nortind, og de tre får likevel starte utdanningen i høst.

Ikke overraskende havnet denne skifilmen fra Nikolai Schirmer høyt på lista. Da Nikolai Schirmer og Eirik Verlo skulle kjøre ned en stupbratt renne på Kvaløya, var det langt mer isete enn de trodde. Det endte i en dramatisk redning for Schirmer.

Vinteren er her snart! I starten av september kom det et realt snødump flere steder i landet. Det ble godt tatt i mot av skiklare Fri Flyt-lesere.