/ Folk

Her henger Nikolai Schirmer bare fast i isøksa

Da Nikolai Schirmer og Eirik Verlo skulle kjøre ned en stupbratt renne på Kvaløya, var det langt mer isete enn de trodde. Det endte i en dramatisk redning for Schirmer.

Sist oppdatert: 28. september 2020 kl 11.57
Nikolai Schirmer lyngen
DRAMATISK: Det er dramatisk når Nikolai Schirmer sklir i toppen av renna. Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

Mandag publiserte Nikolai Schirmer, som er en av Norges råeste frikjørere, fire filmer fra skikjøring i koronakrisen.

Schirmer er bosatt i Tromsø, og det meste av skikjøringen er naturlig nok fra Lyngen og Troms. I tillegg til vanvittig skikjøring, viser han også frem når det nesten går galt.

Blant annet løsner snødekket i en av episodene, men Schirmer klarer å kjøre fra det. I den siste episoden holder det derimot på å gå skikkelig galt.

Sammen med Eirik Verlo skulle de ned en stupbratt renne på Kvaløya. Det er Nikolai som kjører først, og oppdager raskt at det er langt mer isete enn han tror – og hvordan det var på toppen. Dermed sklir han ukontrollert ned i starten, før han får festet seg med isøksen.

Der blir han hengende til han også får tak med stavene, og etterhvert også får løst ut skien for å få tak med støvelen. Det er noen dramatiske sekunder vi får se i episoden.

I tillegg til hendelsen er det også mye vanvittig rå skikjøring i episodene - med kjøring også fra Merric Mordal:

Publisert 28. september 2020 kl 11.57
Sist oppdatert 28. september 2020 kl 11.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen