Brennere til sommerens turer

På jakt etter en effektiv brenner? Les test av kokesystemer som du monterer rett på gassboksen og allsidige brennere når du skal koke vann og lage mat på tur. 

Sist oppdatert: 4. juli 2024 kl 22.40
brenner
VARM KILDE: De er små, men effektive og tar ikke ta så stor plass i sekken. Foto: Brynjar Tvedt
Lesetid: 3 minutter

En gassbrenner gir god kontroll på matlagingen og gjør det enkelt å regulere varmen når du lager mat ute, sammenlignet med bensin eller sprit.

Nå får du dessuten kjøpt vintergass med gassblandinger som takler ned mot 10-15 minusgrader før den fryser, noe som gjør brenneren aktuell på en god del turer.

Allerede abonnent?  

Norges største og beste magasin om ski, topptur og bratt friluftsliv - siden 1998

OrdinærUnder 28 år
Digital tilgang
79 kr/md i 12 md*
139 kr/md - ingen bindingstid
Med magasin
99 kr/md i 12 md*
+ 5 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden.

Alle abonnement fornyes automatisk. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen