Jørn Simen Aabøe (20) var på alles lepper i vinter da han satte verdens første frontside trippelcork rodeo 1440. Ikke fullt så overraskende for de som kjenner ham, men talentet fra Kragerø markerte seg som et smell blant de absolutt råeste gutta i klassen i løpet av et nanosekund. 

Førstkommende helg 17.-19. august, viser Jørn Simen andre sider ved talentet sitt. Tjue-åringen fra Kragerø er nemlig fire ganger norgesmester i wakeboard og akter å ta enda en tittel. Hvis han finner formen, vil triks som denne tåskjær frontside off axxis 720 trekkes ut av neoprenermet. 

Annonse

K-Town Brettklubb og Arendal WakeboardKlubb innviterer alle vannsportineresserte til NM på Otra i Kristiansand by. 

– Vi setter igang på fredagen med trening og kvalifisering wakeboard. Lørdagen blir den store finaledagen for wakeskate og wakeboard, mens søndagen er satt av til Norgeshistoriens første Norgesmesterskap i wakesurf. Så liker du deg på brett på vann, med eller uten bindinger, bør du bli med å kjempe, oppfordrer arrangør og utøver Egil Furre. 

Trekkbåten blir en Super Air 210, båten som også er kjent for å ha Norges mest brutale bølge. Det garanteres dermed luftige svev og spektakulære triks. 

– Arenaen har aldi vært mer publikumsvennelig. Publikum kommer veldig tett på kjørerne. Og listen over store navn innenfor sporten er stor. Jeg kan nevne Odd Roar Solerød, som ble Norgesmester i kabelwakeboard i helgen og ikke minst Jørn Simen Aabøe, begge stiller til start i både wakeboard og wakesurf, fortsetter Furre.