/ Wake

Se jentene herje i Norsjø Kabelpark

Nordic Wake Girls er over for i år, og wakeboarderne satte virkelig fyr på Norsjø Kabelpark.

Sist oppdatert: 8. juli 2015 kl 10.40
En av jentene som besøkte Norsjø Kabelpark. Foto: Skjermdump
En av jentene som besøkte Norsjø Kabelpark. Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

– Det gikk over alle forventninger! Makan til positive og glade folk tror jeg aldri jeg har møtt. Det slutter absolutt ikke her, mange fler arrangement og samlinger kommer i framtiden, sier initiativtaker Trudi Andersen til Fri Flyt.

  • LES OGSÅ:  

I tillegg til å være en av Norges desidert råeste wakeboardere har hun nå jobbet hardt med å få til en helg i Norsjø Kabelpark kun for jenter. Det endte i tretti sengeplasser, og fullsatt jentehelg i parken. Her kan du se film fra begivenheten, laget av Pilchard Productions.

Et av målene med arrangementet var å få flere jenter på wakeboardet. I forkant av arrangementet, som gikk av stabelen i midten av juni, håpet hun på økt oppmerksomhet rundt jenter på brett.

– Vi vil at det skal være så lite prestisje som mulig. Derfor har vi nok også fått så mange interesserte. Det er ikke snakk om å konkurrere eller prestere. Det viktige er å henge ut, kjøre brett og kose seg, sa Andersen i forkant av helga.

Publisert 8. juli 2015 kl 10.40
Sist oppdatert 8. juli 2015 kl 10.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen