Annonse
 

OPPSUMMERING FRA ARRANGØREN: Solen strålte da NM på wakeboard og wakeskate bak båt ble gjennomført i helgen i Grimstad på Furrebanen.

Grenene var wakeboard boys, wakeboard open og wakeskate open, samt at det ble kjørt en uoffisiell best trick konkurranse på kicker for å underholde publikum litt ekstra.

Dagen startet med trening for alle deltagere. Båten som ble brukt er Arendal wakeboardklubb sin båt og den har kanskje Norges største bølge, så her var det litt å bli vant til.

Dagen var helt upåklagelig med lite vind, strålende sol og masse publikum. Konkurransen startet kl 12:00 og det var boys som åpnet løpet. Dette er fremtidens wakeboardere og det var gøy å se så mye bra kjøring. Disse er det bare å håpe man ser mer av.

I wakeboardklassen var det jevnt mellom Odd Roar og Jørn Simen. Etter tidenes råeste finale fra begge var det Jørn Simen som trakk det lengst strået med å blant annet sette en Crowmobe 5.

Wakeskate klassen var veldig jevn. Her hadde dommerne en utfordrende jobb. Etter mye bra teknisk kjøring stakk Thomas Jensen av med seieren. Han hadde litt flere tricks en alle andre og landet stødig.

 

RESULTATER 

Wakeboard open

1) Jørn Simen Aabøe

2) Odd Roar Solerød

3) Robert Mardorff Nielsen

Wakeboard boys

1) Tage Reiersøl

2) Sondre Slaattelia

3) Adrian Syversen

Wakeskate

1) Thomas Jensen

2) André Natland

3) Marius Mark Nielsen