Lørdag 2. mars ble vinneren av videokonkurransen real ski annonsert. Et dommerpanel bestående av Tom Wallisch, Mike Hornbeck, LJ Strenio, Josh Berman og Jeff Schmuck sto for oppgaven av å kåre årets real ski vinner. En vanskelig oppgave når alle utøverne i årets real ski har levert sterkt med tanke på ski og filming. Dommerne bestemte seg og de som fikk plass på pallen i år er;

  1. Phil Casabon
  2. Pär Hägglund
  3. Alex Beaulieu-Marchand
Annonse

 

Phil Casabon vant fjorårets konkurranse og tok seieren i år igjen. Selv om Casabon er 29 år stopper det ikke han fra å overraske oss med sine ville triks i ”streeten”. Det blir spennende å følge med til neste år og se hva han finner på å gjøre i neste års real ski. Siden Casabon vant gull, får han automatisk plass til neste års konkurranse.

I etterkant av nyheten om hvem som vant, har ikke diskusjonen stått stille. Det har gått hardt for seg på skiforum som newschoolers.com. Det er mye uenighet om hvem som egentlig burde ha vunnet.

 

Under kan du se intervjuer gjort i forbindelse med konkurransen.

Phil Casabon

Pär Hägglund

Alex Beaulieu-Marchand

Folkets favoritt

Det skulle også kåres folkets favoritt. Her kunne hvem som helst enkelt stemme på sin favorittvideo. Det var kun mulig å stemme en gang om dagen. Vinneren får man plass i neste års utgave av X Games real ski.

 

  1. Jake Mageau
  2. Alex Beaulieu-Marchand
  3. Phil Casabon

 

Skjermbilde 2019-03-05 kl. 12.20.13

Jake Mageau vant med hele 37,4% av stemmene fra folket. Casabon som vant gull i årets real ski, fikk bare 13,3% av stemmene.

Mageau er kun 21 år og er en spennende skikjører å følge med på. Du skal ikke se bort i fra at han kommer til å bli et stort navn innen for skikjøring i fremtiden.