1. Jesper Tjäders vanvittige switch dobbel backflip

Så du ikke knuckle huck-konkurransen lørdag kveld? Da gikk du glipp av kanskje det villeste trikset under hele X Games. Vår venn Jesper Tjäder sendte en helt vill switch dobbel backflip ut kulen. Det er ikke mange centimeter bakkeklaring Supervention-profilen hadde der. Trikset ser du her:

2. Petter Ulslettens debut

Det er få vi unner mer en debut i X Games enn Petter Ulsletten. Maken til type skal du lete lenge etter. I samme konkurranse som Tjäder fikk han sin store drøm oppfylt. Dessverre ble det ingen pallplass for Ulsletten, som likevel var konkurransens store vinner. Se sendingen ovenfor for å se hva han fikk til.

Petter Ulsletten
GLAD MANN: Petter Ulsletten var en mildt sagt glad fyr etter knuckle huck-konkurransen. Foto: Anders Holtet

3. Jon Håtveit

X Games-legenden Andreas Håtveits bror er sannsynligvis «the real MVP» under X Games. Gi den mannen en pause! Han var eneste som kjørte follow-cam under sendingen, og kilder skal ha det til at han har filmet konkurransen i 10 år. Det er ikke rart han hintet om at han var litt sliten søndag formiddag.

4. Johanne Killis vits i mixed zone

Til tross for tryn på railen og fjerdeplass i slopestyle-konkurransen var Johanne Killi i godt humør – og leverte følgende korona-spøk i mixed zone etterpå (som en henvisning til at railene er møkkete når du tryner på de).

 

5. Birk Ruuds intervju etter sølvmedaljen

VI humret godt i mixed zone da Birk Ruud på ærlig vis forklarte hvorfor han misset to av sine landinger under Big Air-konkurransen:

– Det er vanskelig å se når jeg snurrer så jævlig mye, svarte den alltid ærlige 19-åringen fra Stabekk.

Ruud leverte forøvrig et av tidenes slopestyle-run i sitt andre forsøk i finalen, men havnet på sjetteplass. Mer kritikk av det nye formatet kan du lese her.

Birk Ruud
INTERVJU: Birk Ruud fikk frem gliset til journalistene under intervjuet med Fri Flyt. Foto: Anders Holtet

6. PK Hunder

Så du triksene i slow-mo på TV? Det kan du takke legenden Per-Kristian Hunder for. Under konkurransen i Hafjell stilte han som slow-mo producer i TV-bua, og hadde begge hender på verket når triks skulle sendes i sakte film. Strålende levert i bua.

PK Hunder
LEGENDE: PK Hunder er en av Norges største skilegender, og stilte som slow-mo producer under X Games. Foto: Bendik Øye/Fri Flyt Instastory

7. Tom Wallisch følger Fri Flyt

Vi tar oss ikke selv mer høytidelig enn at vi synes det er litt stas at selveste Tom Wallisch begynte å følge Fri Flyt på Instagram under X Games. Det burde forresten du også gjøre.

Tom Wallisch
BILDEBEVIS: Bevis på Tom Wallisch/Fri Flyts instagram - i tilfelle du ikke tror på oss. Foto: Skjermdump