Slik blir serveringen i skianleggene fremover

Koronarestriksjonene påvirker mat- og serveringstilbudet i skiheisene over hele landet. Nye regler med blant annet nasjonalt skjenkestopp gjør at de må tenke nytt.

Sist oppdatert: 4. januar 2021 kl 13.12
Servering Kvitfjell
LITE TRAFIKK: Det blir neppe slike scener på Tyrihanstunet på Kvitfjell i tiden fremover. En nasjonal skjenkestopp rammer også skianleggene i Norge. Foto: Alpinco
Lesetid: 2 minutter

Søndag innførte regjeringen nasjonal skjenkestopp. Det betyr altså at det ikke er mulig å kjøpe alkohol i skianleggene, eller på serveringsstedene som ligger rundt. Det blir med andre ord et redusert tilbud ved de største destinasjonene i ukene fremover.

Destinasjonssjef i Hemsedal, Andreas Smith-Erichsen, er klar på at de følger retningslinjene som kommer.

Allerede abonnent?  

Norges største og beste magasin om ski, topptur og bratt friluftsliv - siden 1998

OrdinærUnder 28 år
Digital tilgang
79 kr/md i 12 md*
139 kr/md - ingen bindingstid
Med magasin
99 kr/md i 12 md*
+ 5 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden.

Alle abonnement fornyes automatisk. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen