Norefjell åpner mer

Til nå har kun Bøseter vært åpent på Oslos nærmeste høyfjell. Etter en lang periode med massiv snøproduksjon settes mer av anlegget i drift.

Sist oppdatert: 14. desember 2012 kl 13.36
LOMMESKI: Lørdag jaktet Kathrine Duun Moen på de myke lommene. Og fant noen. Foto: Simen Berg
LOMMESKI: Lørdag jaktet Kathrine Duun Moen på de myke lommene. Og fant noen. Foto: Simen Berg
Lesetid: 1 minutter

Det er vel verdt å ta seg en pause fra førjulas klamme stress, spesielt på Østlandet. Det er mange som har dagsturavstand til OL-kandidaten, selv om lite tydet på det i strålende vær sist lørdag.

– Denne helga åpner heisene mellom Vinkelheisen på mellomstasjonen og opp til toppen på Ravnås. Det vil bli noen parkelementer i Bøseter, forteller daglig leder Bjørn Viker.
 
Offpist

Det er Bøseter som fremdeles vil ha det beste tilbudet for de som kjører utenfor løypene. Den øvre bakken er i perfekt stand, men vil sikkert få konkurranse fra den noe brattere bakken ved Vinkelheisen.
 
Sist helg var det fin og myk styresnø utafor på lørdag, og med nysnø og vindtransport ble det veldig fint utover søndagen.
 
Les mer under filmen fra helga
 


 
Disse heisene åpner:
6 nye heiser fra Vinkelheisen og opp til Ravnås, totalt 9 heiser.
Altså: Vinkelheisen, Tilbringerheisen, Fjellheisen, Ravnåsheisen, Neder 2-seter stolheis, Knerten samt Hotellheisen , Nesdre Bøsterheis og Øvre Bøseterheis.

Publisert 14. desember 2012 kl 13.36
Sist oppdatert 14. desember 2012 kl 13.36
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen