Mitt Norefjell

For første gang på nesten to måneder stikker solen frem på Østlandet. Fri Flyt benyttet anledningen til å besøke freeridenorges aller største lokalpatriot Geir Bottolfs.

Sist oppdatert: 19. februar 2014 kl 14.06
Lesetid: 1 minutter

Fri Flyt har etterhvert blitt godt kjent med Geir Bottolfs gjennom et utall guidede turer i det sagnomsuste terrenget på Norefjell. Her er vår anleggsguide!

Den siste uken har været blitt litt mildere og gjort sitt med snøen, men det skal mer til for å stoppe Bottolfs entuisame.

Det sies at en god skikjører har det gøy uansett forhold - og Geir er et godt sådan eksempel. For ikke snakke om når det virkelig tetter seg til i skogen og plasser der det for de fleste er nærmest ufremkommelig, ja da er Norefjells store sønn i sitt ess! 

Her finner du alle våre saker fra Norefjell skisenter.

Se filmen fra mandag 17. februar, som dessuten inneholder scener fra i går(!) med Patrik Skolnik og arkivmateriale fra Thomas Torsteinson.

Publisert 19. februar 2014 kl 14.06
Sist oppdatert 19. februar 2014 kl 14.06
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen