Mann i 40-årene døde etter ulykke i Norefjell skisenter

Døde etter ulykke i Norefjell skisenter

En mann i 40-årene fra Bærum omkom etter det som fremstår som en tragisk ulykke.

Sist oppdatert: 11. desember 2023 kl 15.05
UT TIL SIDA:  Offpist-terrenget på Bøseter på Norefjell er både populært og lett tilgjengelig. Bildet er ikke tatt i forbindelse med ulykken. Foto: Vebjørn Ørpen
UT TIL SIDA: Offpist-terrenget på Bøseter på Norefjell er både populært og lett tilgjengelig. Bildet er ikke tatt i forbindelse med ulykken. Foto: Vebjørn Ørpen
Lesetid: 1 minutter

Politiet har igangsatt etterforskning etter en ulykke i Norefjell Skisenter i området ved Bøseter 10. desember rundt kl. 15.00.

Mannen skal ha vært med et barne- og ungdomslag på alpintur, hvor han deltok som forelder.

– Vi er fortsatt i en tidlig fase av etterforskningen og kan ikke oppgi et nøyaktig hendelsesforløp. Foreløpige undersøkelser tyder på at avdøde har kjørt utenfor de ordinære løypene, falt og ligget i snøen, hvor det har tatt noe tid før han har fått hjelp. Han ble fraktet i luftambulanse til Ullevål sykehus og ble erklært død påfølgende natt til mandag, sier etterforskningsleder Jan Eirik Arvesen i Sør-Øst politidistrikt.

Arvesen mener det fremstår som en tragisk ulykke.

skredet på langenestinden 2023
Les også

De pårørende er varslet.

Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og blant annet tatt bilder av ulykkesstedet før det snødde på.

Bøseter er et populært og lett tilgjengelig område for offpistkjøring på Norefjell. Ifølge vær- og føretjenesten Fnugg.no skal det være 40 cm nysnø i terrenget i anlegget i dag. 

– Politiet jobber videre med kartlegging av hendelsesforløpet og tar kontakt med vitner, men det er foreløpig for tidlig å si noe om veien videre, sier Arvesen.

REDNINGSMANN: Torgeir Kjus jobber i 330 skvadron. Foto: Kristoffer H. Kippernes
Les også
Publisert 11. desember 2023 kl 14.29
Sist oppdatert 11. desember 2023 kl 15.05
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen