Åre er et populært reisemål for skiglade trøndere, og det svenske skianlegget ligger kun to og en halv time fra Trondheim.

Da Skistar lanserte sin kvartalsrapport for første kvartal denne sesongen mandag denne uken, ble det klart at anlegget får to nye skiheiser.

Annonse

Det ble klart i en kvartalsrapport fra Skistar, hvor det – noe disktet – ble klart at det skal bygges en helt ny skiheis, i tillegg til at en eksisterende skal oppgraderes.

– For å sikre fremtidens fjellanlegg og styrke posisjonen som den ledende feriearrangøren for Skandinavia hele året, øker vi nå investeringstakten og gjør milliardinvesteringer i tråd med vår strategi. I første omgang skal det investeres i to nye heiser i Åre, sier administrerende direktør Stefan Sjøstrand i pressemeldingen.

Her finner du guide til frikjøring i Åre.

Ifølge svenske Freeride er det snakk om den gamle Worldcup-heisen, med to stoler, som skal byttes ut med en moderne stolheis.

Denne heisen er en viktig link mellom Åre vest og øst. I tillegg skal det bygges en helt ny stolheis vest for VM8-løype.

Heisene skal etter planen stå klare neste vinter, men det er foreløpig veldig uklart. Skistar har ikke publisert noe mer informasjon om de nye stolheisene.