Det nye Fri Flyt-magasinet er fullt av vinterens viktigste og beste skistoff. Her finner du blant mye annet en omfattende reisesak til Altai-fjellene i Kina, hvor Fri Flyts Erlend Sande tok et dypdykk i både snø og skihistorie. I tillegg har vi vært i Hakuba i Japan, og vi har forsøkt å oppklare værforandringene. Alt dette, og mye mer, får du i Fri Flyt 117 som er i butikkhyllene nå!

Har du sett denne? Se Schirmers vanvittige Chamonix-renner

(Artikkelen fortsetter under bildet)

schi
schi

PROFIL: Nikolai Schirmer er hovedprofil. Foto: Tore Meirik

Det er Fri Flyts Tore Meirik som har gjort portrettet med internett-fenoment Nikolai Schirmer. Redaktør Henning Reinton er klar på hvorfor han var så aktuell som hovedprofil at valget til slutt falt på han.

– Schirmer har jo forsøkt å velte internett med noen av editene sine de siste åra, så vi har lenge villet ta en prat med ham. I tillegg har han tatt en litt annen vei en mange andre norske skikjørere, så han er en interessant fyr, sier Reinton.

Vil du lese mer om Kina-reisen? Frikjøring på gamlemåten

(Artikkelen fortsetter under bildet)

jappo
jappo

SNØSIKKERT: Fra Japan-turen.

Selv om bladet er fullt av godt reisestoff og portrettintervjuer, er også temaet catskiing tatt opp. Her har Reinton skrevet en leder under overskriften "Ja til catskiing i Norge".

– Catskiing er aktuelt nå fordi Miljødirektoratet innen 1. mars skal sende departementet sin anbefaling for nytt lovverk. Det finnes mange gode argument for og mot – men da jeg leste leste gjennom høringsrunden ble jeg overrasket over hvor mange dårlige argument som ble brukt. Såpass overrasket at jeg måtte skrive om det, sier redaktøren.

Det er forøvrig frikjører Linn Cecilie Mæhlum som pryder forsiden. Bildet er tatt av Johan Wildhagen.

PS: Allerede på torsdag fikk abonnentene bladet i posten. Vil du få bladet, og flere andre medlemsfordeler, før andre? Da bør du bli abonnent i dag

cober
cober