Tidenes miljøvennlige pudderfest

Nikolai Schirmer fortsetter kampen for å kjøre mest og best mulig på ski med minst mulig klimautslipp. I denne episoden kjører han sitt livs dypeste snø i Østerrike.

Sist oppdatert 2. mai 2019 kl 14.09
DYPE DAGER: Østerrike hadde tidenes tidligsesong i januar – men det er ikke bare-bare å komme seg dit uten å brenne en solid dose co2. Eller?
DYPE DAGER: Østerrike hadde tidenes tidligsesong i januar – men det er ikke bare-bare å komme seg dit uten å brenne en solid dose co2. Eller?

Tidligvinteren i Østerrike ble av det aldeles vanvittige slaget, bare se her og her – og i filmen under! 

– Jeg er sinnsykt gira på å få denne ut! Januar i Alpene var det villeste jeg har vært med på, og gjengen leverte både hygge og shred, sier Nikolai Schirmer – mannen bak den ambisiøse webserieprosjektet Endless Winter.

Men hvordan takla Schirmer utfordringen med å få opplevd de sinnssyke snømengdene uten å belaste miljøet med en flytur til Alpene? 

PS! Hvis du er lei av Østerrike, så bør du likevel se filmen for å få med deg Nikolais vanvittige linje hjemme i Lyngen! Forresten så bør du ikke være lei, for Benjamin Forthuns ikke lille doble backflip er også med.

Sjekk bildene under og filmen her:

Publisert 2. mai 2019 kl 15.45
Sist oppdatert 2. mai 2019 kl 14.09
Relaterte artikler
SATSER STORT: Schirmer satser stort med egen filmturné.
Nikolai Schirmer lanserer filmturné

– Det er noe med å være vertskap for sin egen film

TETT PÅ: Det blir tøft for Nikolai Schirmer når har får høre om et snøskred som har tatt fem mennesker i Lyngen - uvisst om hvem. Det eneste han vet, er at vennen hans Krister Kopola er akkurat i det området hvor skredet er gått. Skjermbilde: Eksponert / Screen Story
Anmeldelse av dokumentarserien Eksponert

Smart serie om bratt kjærlighet

OPPSØKER RISIKO: Nikolai Schirmer er vant med å utsette seg selv for risiko. Skjermdump: Eulogy of a steep skier
Se Eulogy of a steep skier

Klar med ny storfilm fra norske fjell

#SKIWITHPRIDE: Nikolai Schirmer har lett for å forstå at det ikke kan være lett å være LHBT+ i en matchodominant skimiljø. Foto: Mats Birkelund
Sympatiserer med Pride

Nikolai Schirmer: #skiwithpride!

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue