– Sesongen har vært tipp topp. Jeg dro ned til Alpene i desember allerede, så var godt innkjørt til det begynte å dumpe i starten av januar. Og så bare fortsatte det å snø egentlig! Sjelden mer enn to uker uten ordentlig påfyll. Jeg fikk kjørt masse bra skog og en del linjer. Også kult å bli invitert til Linecatcher og få noen podier i FWQ, oppsummerer frikjører og filmskaper Nikolai Schirmer til Fri Flyt.

25-åringen har brukt store deler av 2015/2016-sesongen i Europa, og samlet klipp fra Tignes, Bel Oiseau og Chamonix, hvor Schirmer de siste årene har hatt base.

Annonse

Frikjøreren fra Tromsø har de siste sesongen gjort seg bemerket ved en rekke anledninger, og de fleste filmene han lager har en tendens til å gå viralt

Nå er han altså ute med en ny film, som blant annet viser bratt- og teknisk kjøring i Alpene.

– Hva skal du bruke tiden på nå?

– Jeg skal ha en siste tur til Riksgränsen for sesongavslutning. Deretter er det sommer og sol og jeg skal gjøre en del prosjekter bak kamera for Norrøna og Black Crows og begynne å skrive master så fort som mulig. Jeg har et håp om å ha den ferdig sånn at jeg kan dra til Alaska neste sensesong, sier Schirmer.

Se editen her: