/ Folk

Kjører bratt renne tre dager etter skredulykken

Bare tre dager etter at Nikolai Schirmer ble tatt i et snøskred, var han tilbake i Kattfjordeidet og kjørte en renne i god, gammel Schirmer-stil.

Sist oppdatert 11. januar 2021 kl 15.19
Nikolai Schirmer
RENNEKJØRING: Her er Nikolai Schirmer tilbake på ski etter skredulykken. Og comebacket er ikke akkurat mildt. Foto: Skjermdump

Nikolai Schirmer har gjennom årene levert en rekke spektakulære rennekjøringer, særlig fra Troms og Lyngen. Denne gangen har han reist til Kattfjordeidet sammen med Ode Siivonen, Eirik Verlo og Joonas Mattila. Spesielt for denne turen er at den er kun tre dager etter at Schirmer ble tatt i et snøskred.

Heldigvis gikk det bra for Schirmer, men det er tydelig at den første skituren etter den dramatiske hendelsen er noe litt utenom det vanlige.

Skredulykken skjedde tidligere i vinterDet er betydelig snøskredfare i Sør-Norge og på Vestlandet nå. Men Tromsø, Nord-Troms og Lyngen har faregrad 1 for øyeblikket. 

Rennekjøringen er derimot slik den ofte er med Nikolai Schirmer - garantert svette håndflater for seerne. Se den nyeste episoden her:

Publisert 11. januar 2021 kl 15.19
Sist oppdatert 11. januar 2021 kl 15.19
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen