/ Folk

Her blir Nikolai Schirmer tatt av snøskred

Nikolai Schirmer har publisert en video som viser noen dramatiske og hektiske sekunder når han blir tatt i et snøskred i Tromsø.

Sist oppdatert 30. desember 2020 kl 16.20
Nikolai Schirmer
SKRED: Her er Nikolai Schirmer i snøskredet. Foto: Skjermdump

Nikolai Schirmer er en av Norges råeste frikjørere, og for drøyt en måned siden opplevde han marerittet på en skitur i hjembyen Tromsø. Sammen med noen kamerater er han på et relativt enkelt, i Schirmers øyne, skifjell i nærheten av byen.

Men på vei ned mister Schirmer den ene skien, og blir tatt i et snøskred. Han har filmet hele hendelsen med hjemkamera, og i videoen du kan se nedenfor er det noen dramatiske sekunder vi er vitne til, frem til vi ser at det heldigvis gikk fint med Schirmer.

I etterkant av episoden reflekterer han likevel over hvorfor dette skjedd på et skifjell han følte han hadde god kontroll på, og ikke når han gjør langt mer spektakulære ting. 

Da Nikolai Schirmer gjestet Fri Flyts podcast tidligere i år, fortalte han at han har vært heldig i skikarrieren så langt, og ikke blitt tatt i skred. Heller ikke vært vitne til særlig mange dramatiske hendelser. Nå har det altså endret seg. 

Forøvrig føyer også filmen seg inn i rekken av nye filmer hvor skikjøreren viser alle sider ved å være i fjellet.

Se episoden her:

Publisert 30. desember 2020 kl 16.20
Sist oppdatert 30. desember 2020 kl 16.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen