Skilek med Anders Backe

Med vind i fjellet ble det eget hopp og skilek for Anders Backe - som er et av bidragene i ukens helgebilde.

Sist oppdatert 6. januar 2020 kl 10.13
ANDERS BACKE: Skistjerna Anders Backe er blant deltakerne i ukens helgebilde. Foto: Kristian Magnus Grøterud
ANDERS BACKE: Skistjerna Anders Backe er blant deltakerne i ukens helgebilde. Foto: Kristian Magnus Grøterud

I den andre uken i det nye året av helgebildet-spalten er det skilek og topptur i fokus. Med mye vind i fjellet ble det blant annet skilek på Anders Backe.

Fredag klokken 12 stenger avstemmingen, og fotografen med flest stemmer vinner valgfri bok fra Fri Flyts forlag. Dermed gjelder det å hive seg rundt for å sanke stemmer, og dette er historiene bak bildene som er med i fotokonkurransen:

Dette sier de selv om bildene:

Anders Backe: – Veldig godt å kunne nyte en god lørdag med fam’n på hytta. Med mye vind i fjellet så passet det fint å finne noen egne spots og skiprosjekter rundt hytta og etter aktiv bygging av snøborg og hopping fra hyttetak med både datter og nevø så fikk vi bygd hopp og løype ned fra taket og timet dette bilde i soloppgang. Veldig behagelig når soloppgangen i disse tider er kl 0940! ;) Bilde er tatt Lørdag 4.jan på hytta på Haglebu. Foto: Kristian Magnus Grøterud På bildet: Anna Backe (venstre), Emrik Grøterud (høyre) og Anders Backe (skikjører).

Lars Brennmoen: – Skaraføre og sterk vind i Øversjødalen, men fine omgivelser!

Stem her:

Publisert 6. januar 2020 kl 10.11
Sist oppdatert 6. januar 2020 kl 10.13
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen