Redusert Norgescup

Norgescupen i frikjøring har blitt nesten halvert etter at også Xfree ble avlyst.

Sist oppdatert: 2. april 2019 kl 12.19
HØKKERS: Øystein Aasheim vant Voss i fjor, da samtlige av rennene ble fullført.
HØKKERS: Øystein Aasheim vant Voss i fjor, da samtlige av rennene ble fullført.
Lesetid: 2 minutter

Etter at X2 festivalen regnet bort er det kun Sauda og Røldal som er igjen av norgescupen. Hittil er det kun Fjellsetra som har greid å arrangere renn i Norge.

– Det er dessverre ikke uvanlig, for noen år siden var det vanligere med slike sesonger så sånn egentlig har vi bare vært heldig de siste årene. Vi kjører på som vanlig og gjør det beste ut av situasjonen sier en positiv Leif-André Enevoldsen

Petter Hørte som allerede i desmber claimet at det eneste han skulle gjøre denne sesongen var å vinne serien holder seg positiv.

– Det blir jo litt vanskeligere når alle konkurransene blir avlyst. Det blir bare to renn på meg i år, det er litt for bra vær og føre på Sunnmøre til at det er aktuelt å reise herifra nå. Jeg skal vinne i Røldal så jeg holder motet oppe. 

Denne sesongen har det vært mange påmeldte på hvert renn og mange har også vært på venteliste uten å få muligheten til å delta.

– Det er veldig synd at de avlyser rennene istedenfor å finne alternativer, for eksempel i Sogndal kunne de kjørt renn i en lavere face, ala Rakkar Open eller en annen fet skogsside. Det er mange som ikke får plass på rennene og når det er så mange som viser interesse for å kjøre renn burde de finne alternativer sier Vilde Fimreite.

Publisert 2. april 2019 kl 12.19
Sist oppdatert 2. april 2019 kl 12.19
annonse
Relaterte artikler
FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

BAKLENGS: Tobias Matheisen flipper baklengs under Sauda BCC.
Sauda BCC 2023: Resultater, film og oppsummering

Rå kjøring og heftige tryn

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen