Festivalsuksessen fortsetter

Sjelden har første utgave av en festival blitt like godt mottatt som Strynefestivalen i 2014. I juni braker det løs på nytt på Folven.

Sist oppdatert: 14. april 2015 kl 07.52
SOL, SOMMER OG STRYNEFESTIVAL: Tidenes første Strynefestival i fjor ble en braksuksess, og i juni er tiden inne for ny runde med moro på Stryn og Folven camping. Foto: Vegard Breie
SOL, SOMMER OG STRYNEFESTIVAL: Tidenes første Strynefestival i fjor ble en braksuksess, og i juni er tiden inne for ny runde med moro på Stryn og Folven camping. Foto: Vegard Breie
Lesetid: 1 minutter

– Årets program følger fjorårets suksess, med frikjøringskonkurransen Freeline Jam og masse forskjellige guida turer. Både på ski, sykkel for landevei og sti, kajakk, klatring og alt som er moro -inkludert en god fest, sier Strynefestival-sjef Magnus Tveito.

LES OGSÅ: – Over all forventning

LES OGSÅ: Aaboen satser på Stryn

Påmeldingen åpner i midten av april, da slippes også det endelige programmet. Et av mange høydepunkt er frikjøringskurs med legendene Åsmund Thorsen, Asbjørn Eggebø Næss, John-Håvard Grøgård, Espen Sollien, Knut Myking, og Thorbjørn Paulsen på brett. Det blir også satt opp egne jentekurs med noen av Norges beste frikjørere på damesiden. Bekreftede instruktører er så langt Anja Gardli, Linn Cecilie Mæhlum og Lotten Rapp (SWE) Festivalsjefen lover også masse demostæsj for nesten uansett hva du driver med. 

– Det blir alle typer ski og snowboard, sykler, kajakker, klatreutstyr med mer, og alt skjer selvsagt på Folven camping, sier Tveito.

Strynefestivalen går fra 11. til 14. juni og påmeldingen åpner på ffshop onsdag 15. april klokken 13:00. Følg med på friflyt.no og strynefestivalen.no for mer info!

LES OGSÅ: Masse snø i sommerskisentrene

Se filmen fra fjorårets Freeline Jam:

Publisert 14. april 2015 kl 07.52
Sist oppdatert 14. april 2015 kl 07.52
annonse
Relaterte artikler
Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen