– Ingen tvil om at dette må bli en tradisjon. Planen er å fortsette i samme baner, og lage en festival som spenner over alle aktivitetene vi skriver om i Fri Flyt. Vanvittig mye flinke folk og fint vær gjorde sitt til at dette knapt kunne gått bedre, sier Tveito.

I skrivende stund er det 333 bilder med hashtaggen Strynefestivalen på Instagram, og noen av bildene du ikke finner der kan du se under denne artikkelen.

Bredt program

Mellom 350 og 400 gjester var innom festivalen, som hadde både ski, padling, sykling og klatring på programmet –i tillegg til konserter, stand up-show, quiz og fest på kveldene.

– Folven camping var smekkfull, og det var utrolig god stemning. I skisenteret var det masse folk, og de var svært fornøyde, sier festivalsjefen.

– Hva var ditt personlige høydepunkt?

– Det er veldig vanskelig å velge et høydepunkt siden det er så mange, men da søndagskvelden kom og jeg endelig fikk senket skuldrene var det utrolig hyggelig med en god fest... Det er noe helt spesielt med Folven og sen sommerkveld!

HØYDEPUNKT: God kok på Folven camping søndag kveld! Foto: Vegard Breie

Suksess for skisenteret

Driftssjef i Stryn sommerskisenter, Idar Aaboen, sier festivalen har avgjørende betydning for skisenterets resultat når sesongen er over. Med mindre snø enn vanlig og stengt toppheis er det allerede klart at Strynefestivalen er et av sesongens høydepunkt.

– Jeg er utrolig takknemlig! For oss betyr dette mer folk, mer omsetning, ja rett og slett mer liv. Jeg gleder meg allerede stort til neste år! Det er også en bonus at våre gjester som ikke deltok på festivalen opplever at det skjer noe ekstra i skisenteret. Vi fikk mange tilbakemeldinger fra folk som ikke visste om frikjøringskonkurransen, men som sa at dette var veldig artig å få med seg, sier Aaboen.

Alt om Strynefestivalen 2014 finner du her, og flere bilder ser du i galleriet under!