– Over all forventning

STRYNEFESTIVALEN 2014: Braksuksessen på Stryn har kommet for å bli. – Det gikk over all forventning, sier festivalsjef Magnus Tveito.

Sist oppdatert: 10. juni 2014 kl 15.29
VAKKER UTSIKT: Smekkfull camping og perfekt vær. Gode forutsetninger for en vellykka festival. Foto: Vegard Breie
VAKKER UTSIKT: Smekkfull camping og perfekt vær. Gode forutsetninger for en vellykka festival. Foto: Vegard Breie
Lesetid: 2 minutter

– Ingen tvil om at dette må bli en tradisjon. Planen er å fortsette i samme baner, og lage en festival som spenner over alle aktivitetene vi skriver om i Fri Flyt. Vanvittig mye flinke folk og fint vær gjorde sitt til at dette knapt kunne gått bedre, sier Tveito.

I skrivende stund er det 333 bilder med hashtaggen Strynefestivalen på Instagram, og noen av bildene du ikke finner der kan du se under denne artikkelen.

Bredt program

Mellom 350 og 400 gjester var innom festivalen, som hadde både ski, padling, sykling og klatring på programmet –i tillegg til konserter, stand up-show, quiz og fest på kveldene.

– Folven camping var smekkfull, og det var utrolig god stemning. I skisenteret var det masse folk, og de var svært fornøyde, sier festivalsjefen.

– Hva var ditt personlige høydepunkt?

– Det er veldig vanskelig å velge et høydepunkt siden det er så mange, men da søndagskvelden kom og jeg endelig fikk senket skuldrene var det utrolig hyggelig med en god fest... Det er noe helt spesielt med Folven og sen sommerkveld!

HØYDEPUNKT: God kok på Folven camping søndag kveld! Foto: Vegard Breie

Suksess for skisenteret

Driftssjef i Stryn sommerskisenter, Idar Aaboen, sier festivalen har avgjørende betydning for skisenterets resultat når sesongen er over. Med mindre snø enn vanlig og stengt toppheis er det allerede klart at Strynefestivalen er et av sesongens høydepunkt.

– Jeg er utrolig takknemlig! For oss betyr dette mer folk, mer omsetning, ja rett og slett mer liv. Jeg gleder meg allerede stort til neste år! Det er også en bonus at våre gjester som ikke deltok på festivalen opplever at det skjer noe ekstra i skisenteret. Vi fikk mange tilbakemeldinger fra folk som ikke visste om frikjøringskonkurransen, men som sa at dette var veldig artig å få med seg, sier Aaboen.

Alt om Strynefestivalen 2014 finner du her, og flere bilder ser du i galleriet under!

Publisert 10. juni 2014 kl 15.29
Sist oppdatert 10. juni 2014 kl 15.29
annonse
Relaterte artikler
Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen