Nå selges Kongsberg Skisenter

Vil ha nye eiere innen sommeren.

Sist oppdatert 9. mars 2016 kl 15.40
SELGES: Kongsberg Skisenter selges. Bilde fra onsdag formiddag. Foto: Kongsberg Skisenter
SELGES: Kongsberg Skisenter selges. Bilde fra onsdag formiddag. Foto: Kongsberg Skisenter

Ifølge NRK har omsetningen til Kongsberg skisenter stupt de siste årene. Fra 2010 til 2012 lå omsetningen på 33 millioner kroner i året, mens den i 2014 var nede på 23 millioner kroner. Likevel hevder styreleder Terje Bulling at skisenteret er veldrevet.

– Skisenteret drives godt, og det har vært drevet godt lenge. Med den omsetningsgraden vi har, er vi rundt nummer fem i Norge, og vi tjener penger, sier Bulling til NRK.

Har du lest denne? Først i landet?

Kongsberg Skisenter er eid av Gjermund Jamtveit og Bjørn Grene. Det skal, ifølge Bulling, ikke være nedgangen i omsetningen som er årsaken til at de nå ønsker å kvitte seg med skisenteret, som blant annet har oppfostret snowboardstjerne Silje Norendal.

Bulling er klar på at dårlige vintere er årsaken til at tallene nå er svakere enn før, men har stor tro at man kan komme tilbake til der man lå for fire år siden.

Se også denne: Sett verdensrekord på nesten 100 meter rail!

Ifølge DHT, som fikk i oppdrag å selge skisenteret, skal det heller ikke være mangel på interesserte aktører.

– Det er flere potensielle kjøpere som er interessert. De vurderer å legge inn bud. Så vi er godt fornøyd med interessen, sier Torjus Stalleland i DHT.

Prisen skisenteret vil bli solgt for er ukjent.

Publisert 9. mars 2016 kl 15.40
Sist oppdatert 9. mars 2016 kl 15.40
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen