Ingen terrengpark på Juvass

Field Productions´ sommercamp mangler sponsorer, og derfor blir det ingen terrengpark på Galdhøpiggen sommerskisenter i år - som åpner i dag.

Sist oppdatert 9. mai 2019 kl 11.50
INGEN PARK: Hvis Anders Backe skal gjenta denne tailgrabben på Galdhøpiggen sommerskisenter denne sommeren må han bygge hoppet sjøl. Foto: Field Productions
INGEN PARK: Hvis Anders Backe skal gjenta denne tailgrabben på Galdhøpiggen sommerskisenter denne sommeren må han bygge hoppet sjøl. Foto: Field Productions

Galdhøpiggen sommerskisenter åpnet i dag, 9. mai, og det meldes om normale snømengder på breen under Norges høyeste fjell. Men i år blir det altså ingen terrengpark.

Selv om det ikke blir park, så fins det frikjøringsmuligheter på Juvass – bare se her!

– Etter at Field måtte avlyse campen i år har vi sett over ressurser og kapasitet for sommeren. Vi har dessverre kommet fram til at vi ikke har det som trengs for å drive parken denne sommeren på egenhånd. Vi har lagt ned en utrolig stor jobb fra morgen til kveld i hele vinter for å i det hele tatt kunne drifte skisenteret i sommer og videre framover. Et parkanlegg krever enorme ressurser både med tanke på snøproduksjon og arbeidsmengde som vi ikke har i år. Men vi håper at campen og Juvassparken skal kunne komme sterkere tilbake neste år, skriver Galdhøåiggen sommerskisenter på sin nettside.

Field Productions forklarer avlysningen med manglende sponsorer – som er en forutsetning for å kunne gjennomføre campen.

– Vi har lenge forsøkt å få på plass en samarbeidspartner til årets FP Camp. Vi har ikke lyktes, og ettersom vi ikke har økonomiske muskler til å bære campen alene må vi dessverre avlyse. Vi beklager på det sterkeste til alle dere som har gledet dere til ny camp. Vi skal gjøre alt vi kan for å komme sterkere tilbake neste år, skriver Field Productions.

Publisert 9. mai 2019 kl 11.50
Sist oppdatert 9. mai 2019 kl 11.50
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen