Galdhøpiggen sommerskisenter åpnet i dag, 9. mai, og det meldes om normale snømengder på breen under Norges høyeste fjell. Men i år blir det altså ingen terrengpark.

Selv om det ikke blir park, så fins det frikjøringsmuligheter på Juvass – bare se her!

– Etter at Field måtte avlyse campen i år har vi sett over ressurser og kapasitet for sommeren. Vi har dessverre kommet fram til at vi ikke har det som trengs for å drive parken denne sommeren på egenhånd. Vi har lagt ned en utrolig stor jobb fra morgen til kveld i hele vinter for å i det hele tatt kunne drifte skisenteret i sommer og videre framover. Et parkanlegg krever enorme ressurser både med tanke på snøproduksjon og arbeidsmengde som vi ikke har i år. Men vi håper at campen og Juvassparken skal kunne komme sterkere tilbake neste år, skriver Galdhøåiggen sommerskisenter på sin nettside.

Field Productions forklarer avlysningen med manglende sponsorer – som er en forutsetning for å kunne gjennomføre campen.

– Vi har lenge forsøkt å få på plass en samarbeidspartner til årets FP Camp. Vi har ikke lyktes, og ettersom vi ikke har økonomiske muskler til å bære campen alene må vi dessverre avlyse. Vi beklager på det sterkeste til alle dere som har gledet dere til ny camp. Vi skal gjøre alt vi kan for å komme sterkere tilbake neste år, skriver Field Productions.