– Vi har omtrent like mye snø som i fjor, og da fikk vi en sommerskisesong som varte helt til begynnelsen av oktober. Vi har fokusert mye på konservering og lagring av snø de siste årene, og alt tyder på at vi skal klare en minst like lang sesong i år, sier daglig leder Andreas Skogseth.

2_IMG_8410
2_IMG_8410

MYE SNØ: Årets snømengder på Fonna Glacier Ski Resort minner om fjoråret – og da var det mye! Foto: Jan Petter Svendal

Se flere ferske bilder i galleriet under artikkelen!

Park fra dag 1

Han lover at en light-versjon av terrengparken skal stå klar til åpningsdagen fredag 27. april. Emil Fossheim og kompani begynner arbeidet med den ordinære – og temmelig legendariske Fonnaparken – midt i mai, og fra tidlig juni skal parken være top notch. 

– Big air-konkurransen under Ekstremsportveko skal være på Fonna i år, i tillegg til at vi skal ha to camper, What!-camp og Folgefonna ski- og snowboardcamp, som er tilbake i år, sier Skogseth.

Vinn gratis billett til What!-camp her!

Stor interesse for norsk sommerskikjøring

Sjefen på Norges sørligste sommerskisenter melder om uvanlig stor interesse foran kommende sesong. Alpingrupper som bestiller trening kommer fra store deler av verden.

– Mange kontakter oss fra Amerika, vi har nettopp booka en kanadisk gjeng. Det er selvsagt veldig gøy, responsen er stor for tida, sier Skogseth.

Også i de to andre sommerskisentrene i Norge meldes det om mye snø og fine forhold i vår. Galdhøpiggen sommerskisenter åpner 10. mai, og Stryn sommerskisenter planlegger åpning 1. juni.