What!-camp på Folgefonna går av stabelen den siste uken i juni og den første i juli. Som alltid er coachene plukket fra øverste hylle, og denne sommeren er ikke noe unntak. Frikjøringsverdensmester og X Games-medaljør Henrik Windstedt er sjefscoach sammen med David Kantermo, men også OL-vinner Øystein Bråten, det svenske stjerneskuddet Emil Granbom, Sig Tveit, Johan Berg og Niklas Eriksson er med i sommer. I tillegg til masse skikjøring blir det vannhopp, skateboard, trampoliner, sommer-rails og temmelig mye mer.

Annonse

Men hvordan kan du vinne gratis deltagelse på campen? Jo, send svar på spørsmålene under på e-post til konkurranse@friflyt.no, og du er med i trekningen! Frist for å sende inn svar er fredag 20. april. Husk og skriv What! i emnefeltet på e-posten.

Premien inkluderer overnatting og mat på Folgefonn Gjestetun, heiskort, profesjonell coaching, transport til og fra skisenteret og alle aktiviteter. Transport til og fra campen må man ordne selv. Vinneren kan selv velge hvilken uke man vil delta.

Bonus: I tillegg til hovedpremien trekker vi en bonuspremie blant jentene som deltar i konkurransen; Ei Peak Performance La Grave jentejakke i størrelse Medium verdt 3 000 kroner! (Se bilde av jakken under spørsmålene!)

Lykke til!

  1. Hvem startet What!-camps?
  2. Hva heter Norges sørligste sommerskisenter?
  3. Hvem ble nummer to i årets OL-finale i slopestyle bak What!-coach Øystein Bråten?
La-grave-jkt

 

JENTEPREMIE: Denne lekre damemodellen fra Peak Performance trekkes blant alle jentene som deltar i konkurransen!