/ Folk

Tiril Sjåstad Christiansen åpner opp i ny podcast

Tiril Sjåstad Christiansen tar til tårene når hun snakker om to OL som mer eller mindre gikk i vasken på grunn av skader, og om kampen for anerkjennelse fra faren for å drive med freeski.

Sist oppdatert: 18. september 2020 kl 13.41
Tiril Sjåstad Christiansen
ÅPNER OPP: Tiril Sjåstad Christiansen åpner opp om skadene, OL-mesterskapene som gikk i vasken og om å bli mor. Foto: Anders Holtet
Lesetid: 1 minutter

Tiril Sjåstad Christiansen ble plutselig rikskjendis over natten da hun som 17-åring tok gull i X Games i Aspen i freeski og havnet på forsiden av VG.

Siden den gang har karrieren vært preget av noen oppturer, men også svært mange nedturer. 

Sjåstad Christiansen har vært gjennom fem kneoperasjoner, en i korsbåndet og fire i menisken. Det gjorde at hun måtte avbryte OL i Sotsji, hvor hun selv var største medaljekandidat. 

I den nyeste episoden av Fri Flyt Podcast åpner Tiril opp om de vonde nederlagene, og må ved flere anledninger ta til tårene når hun blir påminnet skadene som satte hun på sidelinjen. 

Hun kommer også med kritikk av Olympiatoppen.

Der forteller hun også om kampen om anerkjennelse fra faren, som ikke var utelukkende positiv til at hun skulle bruke karrieren på freeski.

PS: For dere som hører nesten hele podcasten kan hun mot slutten avsløre hvordan en hyttehelg med Dag Otto Lauritzen (Tirils svigerfar) egentlig er.

Programledere er Henning Reinton og Anders Holtet.

Hør podcasten her - eller på din foretrukne podcast-plattform.

Publisert 18. september 2020 kl 10.30
Sist oppdatert 18. september 2020 kl 13.41
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen