/ Folk

Tiril må operere etter fallet i Chile

Tiril Sjåstad Christiansen skal opereres i neste uke.

Sist oppdatert: 8. september 2016 kl 09.23
OPERERES: Tiril Sjåstad Chiristiansen må på operasjonsbenken. Foto: Mats Grimsæth
OPERERES: Tiril Sjåstad Chiristiansen må på operasjonsbenken. Foto: Mats Grimsæth
Lesetid: 1 minutter

– Selvfølgelig er det kjedelig å operere igjen, men stoler på et fantastisk helseteam. Jeg skal tilbake på ski så fort som mulig, og håper at dette går greit. Jeg er optimistisk, sier Tiril Sjåstad Christiansen i en pressemelding.

Under torsdagens trening i Chile landet Sjåstad Christiansen forkjært etter et hopp, og kjente umiddelbart at noe ikke stemte i kneet. Denne uken har hun vært til undersøkelser hos Oslo universitetssykehus. Der ble det besluttet å gjøre inngrep i menisken i løpet av neste uke. Sjåstad Christiansen kunne fortsette å kjøre på ski og hadde ingen problemer med å gå, men kjente smerter i det venstre kneet. 

I 2013 ble kometkarrieren til Tiril satt på vent av nettopp en kneskade. Ifølge professor Lars Engebretsen ved Oslo universitetssykehus har hun ikke slått opp skaden.

– Skaden er mindre omfattende enn antatt, sier Engebretsen.

Det norske freeskilandslaget var i El Colorado i Chile for å kjøre verdenscupåpning i Big Air. Der trakk forøvrig Birk Ruud det lengste strået med en 5. plass. Også Johanne Killi fra landslaget er skadd.

Publisert 8. september 2016 kl 09.23
Sist oppdatert 8. september 2016 kl 09.23
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen